Search
Close this search box.

ABBI – EMOTION

Abbi o da pe “Emotions”!
“Mama ei de dragoste”, “Fa-o cum trebuie” si “Los Dos” sunt printre cele mai cunoscute single-uri ale artistei Abbi. Frumoasa cantareata vine acum cu alte emotii si un videoclip proaspat in care isi pune in evidenta trupul frumos si picioarele lungi. Nu doar ca arata bine, dar are o voce pe masura si cu siguranta o sa auziti multe despre ea pe viitor!
“Emotions” – noul single Abbi este despre dragoste si…emotii!
“Noua mea piesa se numeste “Emotion” si transmite o poveste de dragoste, in care emotiile se regasesc. Melodia este una ritmata si ma caracterizeaza! “Emotion” este produsa de o echipa tanara, cu multa inspiratie! M-am simtit foarte bine la filmarile videoclipului care au durat 12 ore. Si de aceasta data am lucrat cu o echipa de profesionisti, carora tin sa le multumesc pentru tot!
Clipul este plin de culoare, a fost filmat intr-o zi de toamna, cu temperaturi scazute, asadar nu mi-a fost foarte usor. Dar atunci cand lucrezi cu oameni frumosi care “incalzesc” atmosfera, nu mai simti oboseala si nici frigul! A iesit totul cum ne-am propus si sper ca si cei care vor vedea acest videoclip sa fie de acord cu noi!”, marturiseste Abbi, care este la prima sa colaborare cu Sprint Music.