Search
Close this search box.

Alb Negru – Colegi de camera

Muzica: Istrate Gabriel Mihai, David Ciente, Larisa Borza, Ionut Vasilache
Text: Istrate Gabriel Mihai, Larisa Borza
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Casa de discuri/Label: Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M care apartine
S.C Sprint Media Center S.R.L
SC Sprint Media Center SRL este membru afiliat U.P.F.R si O.R.D.A

Vara aceasta, Alb Negru isi cauta Colega de Camera!
Ce fac domnisoarele?!
Andrei si Kamara lanseaza hitul verii! “Colegi de camera” este o piesa dinamica, care iti da pofta de viata in fiecare dimineata!
Single-ul este produs de gasca lui Shift de la Midiots Production.
Kamara si Shift nu sunt la prima lor colaborare. Dupa ce au cantat impreuna piesa “Pe cuvant”, iar Kamara a semnat regia videoclipurilor lui Shift ”Pe cuvant” si ”Viata-i de vina”, acesta din urma s-a gandit sa ii intoarca serviciul. “Piesa aceasta este facuta special pentru Kamara si Andrei. In timp ce eram cu baietii in studio si lucram la “Colegi de camera”, mi-au venit ei in minte. Am pus mana pe telefon si i-am chemat la studio imediat.”
Pentru a obtine un produs de inalta calitate, Shift a trimis piesa pentru a fi mixata si masterizata tocmai in S.U.A.
“Colegi de camera” este altceva, diferit de tot ce am facut pana acum. Piesa este una vesela, care iti trezeste fantezii, iti lasa libertatea de a-ti inchipui diverse ipostaze ale vietii! Noi avem mare incredere in aceasta piesa si speram sa aduca numai bucurii: si noua si publicului!” au spus baietii.
Prin versurile noului single, Andrei si Kamara creeaza premisele unei vieti ideale pentru orice domnisoara. Cei doi par sa intruchipeze tiparul barbatului perfect. Cel care ii aduce colegei de camera micul dejun la pat, ii pregateste hainele, ii ofera cadouri, ii gateste o cina <> si o rasfata pana dincolo de poate.
***