Search
Close this search box.

Alb Negru – Ia-ma asa

Andrei si Kamara de la Alb Negru – lanseaza primul clip dupa aproape 2 ani de “liniste”!

Vine sau nu Kamara insotit la eveniment? Afla ce spune artistul!

Au scos hit dupa hit cu trupa Alb Negru si s-au ocupat in paralel si de proiectele lor profesionale. Astfel, dupa aproape doi ani in care nu au mai adus in atentia fanilor o piesa noua, iata ca Andrei si Kamara s-au mobilizat si vor lansa cu mare tam tam pe 25 aprilie noul lor single Alb Negru, “Ia-ma asa”! Bineinteles ca au pregatit si un videoclip pe masura.

Kamara ne da toate detaliile: “Se fac aproape doi ani de cand nu am mai lansat nicio piesa, dar v-am pregatit un super single si un videoclip frumos si va invitam sa ne fiti alaturi la evenimentul de lansare care va avea loc pe 25 aprilie, ora 19.00, la Zamon (Centrul Vechi – Smardan Nr. 29). “Ia-ma asa” se numeste noua noastra piesa. Este inspirata din tot ce traim noi, din viata noastra, cam asa se intampla de fiecare data!

Piesa e compusa de Solo Fantaneanu si de echipa lui, am contribuit si eu si Andrei la ea, iar videoclipul este regizat de Alin Surdu. Ultimele doua piese Alb Negru le-am lansat pe final de an 2016, “N-am bani”, un feat cu Ralflo, si “What you want”. Speram sa va placa “Ia-ma asa”. La evenimentul de lansare ne vor fi alaturi multi artisti si prieteni, dar si toata echipa Sprint Music, alaturi de care avem o frumoasa colaborare de 8 ani de zile incoace”, spune Kamara.

Cine il insoteste la eveniment: Sotia sau amanta?

Dupa scandalul amoros in care a fost implicat, este de asteptat ca artistul sa se afiseze cu o noua prezenta feminina la evenimentul de lansare a noului single Alb Negru. Intre timp, viata lui Kamara s-a mai linistit si a reintrat pe fagas normal. Intrebat daca si-a invitat sotia sau fosta amanta la eveniment, artistul a fost prompt: “Veti afla la fata locului! Va asigur ca nu se va lasa cu scandal! O sa vedeti acolo daca vin insotit sau nu si cu cine! Va asteptam pe 25 aprilie, la Zamon, in Centrul Vechi”, a marturisit artistul!