Search
Close this search box.

Annely Cole – Doar la noi

Annely Cole – Doar la noi
Muzica: F.Charm (Bogdan Vlasceanu), Xonia (Sachelaru Loredana)
Text: F.Charm (Bogdan Vlasceanu)
Produsa de F.Charm @ HypeOn Production
Orchestratie : F.Charm
Aranjament : F.Charm
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Casa de discuri/Label: Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M care apartine
S.C Sprint Media Center S.R.L
SC Sprint Media Center SRL este membru afiliat U.P.F.R si O.R.D.A

Annely Cole se transforma pentru noul single “Doar la noi”

Proaspat aparuta pe piata muzicala, Annely Cole revine in atentia fanilor cu un nou single, Doar la noi, si o imagine complet schimbata. Artista a carei muzica s-a auzit deja in Polonia, Rusia, Bulgaria si in alte cateva tari din Europa ataca topurile muzicale cu o piesa de dragoste in limba romana.
Cu un timbru vocal special si o imagine puternica, talentata artista doreste sa se impuna in industria muzicala autohtona asa ca impreuna cu casa ei de discuri, Sprint Music, au lucrat atent la toate detaliile proiectului. Single-ul “Doar la noi” produs in studiourile Hype On Production, detinut de catre F Charm si Xonia, are un vibe fresh si se remarca prin autenticitate.
“Doar la noi” este o piesa de vara la care am lucrat in ultimele luni si a iesit exact asa cum mi-am dorit. Am stiut de la inceput ca imi doresc o piesa in limba romana si asta pentru ca mesajul meu ajunge mult mai usor catre public!” a declarat Annely Cole.
Indraznetul proiect al lui Annely Cole a fost lansat pe piata chiar in toamna lui 2011, primul videoclip a starnit multe controverse datorita aparitiei sexy a lui Vladimir Draghia. Muzica cantaretei cu parul rosu aprins a ajuns rapid in topurile internationale, iar ofertele de concerte nu au sa apara. Reintoarsa pe plaiurile natale Annely a bifat o aparitie de senzatie la RMA 2012 si cateva single-uri primite foarte bine de public.