Search
Close this search box.

Annes feat JerryCo – Ți-ai dorit alta

Muzica: Geørge, Marius Dia
Text: Geørge, Marius Dia, JerryCo
Orchestratie: Emanuel Petrut, Andrei Idu

Produsa in studiourile Panda Music

Annes lansează single nou și videoclip featuring JerryCo

Ți-ai dorit alta

Annes lansează single nou și videoclip, o frumoasa producție Sprint Music.  Povestea piesei “Ți-ai dorit alta” este istoria universală a inimii zdrobite din dragoste care încearcă să-și aline durerea printr-o răzbunare plăsmuită. Cealaltă femeie  pentru care este parasita Annes, este “cu blugii mai rupți”, o figură de stil care o prezintă pe cea care e mai modernă, mai nonconformista sau mai simplu, o “alta”.

Annes potențează dramatismul poveștii din voce, cu nuanțe suave, tonalități subtile, dar cu intensitate sfâșietoare. După cum ne-a obișnuit, Annes face un nou featuring reușit, prima colaborare cu rapper-ul JerryCo, care are rol de narator martor în trista poveste, declanșând ideea de răzbunare.

Regizorul Cercel Lazăr preia cu finețe mesajul piesei și îl transpune într-un videoclip retro, în care cei doi artiști, Annes și JerryCo, interpretează rolurile cu pasiune și dezinvoltură. Începutul clipului este subtil, simbolic, regizorul doar sugerează prin elemente dramatismul ce va urma.