Search
Close this search box.

Antidot feat Ella G – In lipsa ta

Interpretare: Antidot, Ella G.
Muzica si text: Antidot
Mix & Mastering : Antidot & Alessander in studiourile AndyMusic
Voci Aditionale : Manuela Maria-Ipate, Adriana Chitac. Alexo

Regie si scenariu: Eduard Fiuciuc
Montaj si coloristica: Allyas Dweller si Tudor-Vlad Magureanu
Camera: Marius Mitrofan si Tudor Vlad-Magureanu

Antidot revine cu o noua piesa si un videoclip insa de data aceasta alaturi de interpreta Ella G., cu care si joaca in clip in rolurile principale, povestea clipului este despre 2 artisti de opera care la inceput sunt doar colegi de scena insa cu timpul ajung sa fie impreuna, la inceput totul este roz, insa mai tarziu unul dintre ei o ia pe alte drumuri realizand totusi la final ca a gresit.

Antidot mai precizeaza ca piesa a luat nastere dupa o cearta cu fosta lui prietena si chiar in aceeasi zi a facut versurile si a inregistrat-o si totodata simte ca in aceasta piesa o sa se regaseasca foarte multe persoane deoarece este inspirata din viata lui.

Piesa “In lipsa ta”, este scrisa si compusa in totalitate de catre Antidot care a contribuit si la mix-masterul piesei, pe final fiind ajutat de Alessander, piesa a fost creata in studiourile AndyMedia, insa la linia melodica a refrenului a intervenit si Adriana Chitac iar videoclipul este produs de catre echipa Addarta si a fost filmat in Iasi.

Anul 2015 pentru Antidot a fost un an foarte prolific din punct de vedere muzical, acesta lansand piesele “Printre vise calator (feat. Alexo)”, “E criminala (feat. Alexo)”, “No puedo mas (feat. Ank Neacsu, Dj Magnum&Dj Lion)” si “Nu te uit (feat. Ank Neacsu, Dj Magnum&Dj Lion)” dar si imnul official al campionului mondial la box la categoria super-grea (Mihai Nistor) insa el promite ca in anul 2016 vor urma mai multe surprize, aceasta noua piesa fiind una dintre ele.

 

Antidot a colaborat pana in prezent cu artisti cunoscuti precum: What’s UP, Doddy, Jayoh, Ank Neacsu (ex ASIA) s.a.

 

Ella G. a ajuns foarte departe in concursul muzical X-Factor impreuna cu trupa ei de atunci, in prezent activeaza intr-un band foarte cunoscut si lucreaza tot in domeniul muzical.

Salvează