Search
Close this search box.

Arando Marquez – Damelo feat. Elena Ionescu

Arando Marquez feat. Elena Ionescu

Arando Marquez featuring Elena Ionescu vor sa dea lovitura cu “Damelo”!

“Damelo” este al treilea single in limba spaniola al lui Arando Marquez. Si pentru ca i-a placut vocea Elenei Ionescu, fosta solista de la Mandinga, Marquez a considerat ca artista este cea mai potrivita pentru a face un featuring. O piesa de vara, latino, caliente, de dragoste, cu care cei doi artisti spera sa “sparga” topurile muzicale.

“Damelo” este noul meu single de vara. Sunt la a treia piesa in limba spaniola din cariera mea. Primul single – “No me digas”- a fost cu Hevito si a avut un succes foarte mare peste hotare, al doilea single in spaniola a fost cu Oana Radu – “Pina Colada” – foarte difuzata in Polonia, Mexic, Albania,etc, dupa care am facut-o si pe a treia, un frumos featuring cu Elena Ionescu, pe care o consider una dintre cele mai buna voci din Romania care canta foarte bine in limba spaniola. “Damelo” este o piesa despre o relatie dintre un baiat si o fata, o poveste de dragoste. Pentru acest single am colaborat cu vechea mea echipa: Razvan Matache, DJ Bone, Connect-R, J-Yolo, Phelipe si cu Omar de la Mandinga. De asemenea, este primul meu single in colaborare cu Sprint Music. Imi doresc ca “Damelo” sa ajunga la sufletul tuturor oamenilor, sa se bucure si sa danseze pe ea si sa se bucure de dragostea pe care o traiesc sau si-o doresc. Sper sa avem sustinerea radiourilor din Romania in incercarea de a cuceri topurile de afara, pentru a promova o piesa in limba spaniola”, spune Arando Marquez.

Cum a luat nastere colaborarea dintre Arando Marquez si Elena Ionescu? Ne spune chiar ea: “Arando mi-a propus piesa, in prima faza am ascultat-o si nu stiam ca e vorba de o piesa latino. Am aflat dupa aceea, de la fostul meu pianist, Omar Secada. Am mers apoi la Arando la studio, am ascultat piesa si mi-a placut foarte mult. Il stiam de la colaborarea lui cu Pepe la piesa “E vara mea”. M-am bucurat de aceasta colaborare si sper sa fie de bun augur. “Damelo” este o piesa de mare, de soare, sa dea Dumnezeu sa ajunga acolo unde ne dorim amandoi, cat mai sus!”.