Search
Close this search box.

Balkan feat. Glorya – Ramas Bun

Muzica: Florin Buzea, Emanuela Oancea, Glorya
Text: Emanuela Oancea, Balkan, Glorya
Mix/Master: Alexandru Truta

Balkan si Glorya fac echipa buna si au inceput sa scoata din “sertarul” de single-uri aproape cate o piesa pe luna. “Ramas Bun” se numeste noua lor melodie, o piesa fresh, lansata sub egida casei de discuri Sprint Music.

“Ramas bun” astepta de mult aceasta lansare si nu pot decat sa ma bucur ca alaturi de colegul meu, Balkan, revenim in atentia voastra cu aceasta piesa fresh. Vreau sa le multumesc pe aceasta cale celor de la Rolla7 pentru productia muzicala si casei de productie Sprint Music. Sper sa va placa ce a iesit, iar noi nu ne luam “ramas bun” aici, deoarece urmeaza piese noi la care lucram si pe care ne dorim sa le ascultati curand!”, spune jumtataea feminina, Glorya.

Noual single Balkan feat. Glorya este inspirat dintr-o poveste adevarata.

“Piesa ” Ramas Bun ” este o piesa sincera pe care am scris-o la un moment dat si a luat nastere dintr-o intamplare reala . Prima strofa a piesei “Ramas Bun” o aveam scrisa de cativa ani buni, dupa ce am trecut printr-un moment asemanator cu mesajul piesei, nu am vrut sa o folosesc o perioada pe vreo piesa anume si acum am considerat ca s-a potrivit perfect. Am compus piesa alaturi de Rolla7Studio, Dj Bonne, Glorya si Emanuela Oancea. “Ramas Bun” face parte din proiectul nostrum, Glorya&Balkan, la care lucram si urmeaza sa lansam piese noi in aceeasi formula, alaturi de Sprint Music”, a completat Balkan.