Search
Close this search box.

Bambi – Aceiasi ochi caprui

Credite: Muzica si versuri: Denisa Tanase
Orchestratie: Cristea Ionut Prodan, Marian Gurenco, Valentin Tulica
Mix master: Marian Gurenco
Regie: Alin Surdu

Bambi, canta din nou despre ochii care ne au marcat copilaria. Au plans la filmarile noului videoclip!

Au trecut 17 ani de cand surorile Raluca si Denisa cantau despre “doi ochi caprui”. Desi intre timp au mai lansat si alte piese, aceasta a ramas cartea lor de vizita. In tot acest timp, nu a existat concert in care fetele sa “fenteze” fanii si sa nu cante melodia lor favorita.
Si pentru ca “bambinele” au crescut, iar toti acesti ani si au pus amprenta asupra lor nu doar din punct de vedere fizic sau vestimentar ci si asupra stilului muzical, iata ca ele revin cu varianta 2017 a aceleiasi piese, o continuare a povestii de dragoste cu care am empatizat cu totii in copilarie, sau adolescenta. “ Aceiasi ochi caprui” este numele baladei care promite mult pentru acest sfarsit de an si care pe langa un sound fresh si un mesaj foarte puternic, ne povesteste despre doi fosti indragostiti, care s au iubit candva si care, revazandu se peste multi ani, realizeaza ca doar aspectul lor fizic s a deteriorat odata cu trecerea anilor, nu si sentimentele dintre ei. Piesa este compusa de Denisa, jumatatea roscata a trupei Bambi.
“A fost ideea unui bun prieten, sa readucem in actualitate piesa asta. Denisa a scris versurile, a compus melodia, dar a durat ceva pana sa fie convinsa ca vrea sa lansam public piesa. Evident am filmat si un videoclip, unde noi aparem mai putin, in rolurile principale sunt doi dansatori foarte talentati de la Furnix Team, iar Furnica ne a ajutat cu o coregrafie care transmite enorm. La filmari ne am simtit de parca eram spectatoarele unui spectacol de dans contemporan. Am avut pielea de gaina si lacrimi in ochi, urmarindu i pe Bianca si Marian si desi stiam ca suntem la o filmare, noi chiar credeam in “povestea lor de dragoste”.