Search
Close this search box.

Bambi – Maria

Muzica: Catalin Dascalu
Text: Theea Miculescu, Catalin Dascalu
Orchestratie: Ionut Mugurel Chiper, Catalin Dascalu, Dragos Epurica
Piesa produsa in studioul Mixton Music
Regie & D.O.P videoclip: Bogdan Ciubotaru

Maria, noul single Bambi

 

La inceput de an, fetele de la Bambi lanseaza un nou single, intitulat Maria. Piesa are puternice influente balcanice si apare atat in varianta in limba romana, cat si in engleza, ceea ce inseamna ca fetele se pregatesc sa cucereasca si publicul din afara tarii, cu aceasta piesa.

” Desi la prima vedere piesa pare sa aiba un mesaj “personalizat”, Maria este de fapt povestea in care toate ne , mai devreme sau mai tarziu. Este despre momentul acela al vietii, cand experientele trecute te transforma si te determina sa alegi sa fii in primul rand precaut, apoi fericit. Maria este cea care in aparenta prefera singuratatea, decat viata in doi, de teama sa nu mai fie ranita “, povestesc fetele.

In cautarea melodiei perfecte, cele doua surori au luat pasul studiourilor din Bucuresti si au ascultat multe demo uri, insa de cum au auzit primele acorduri ale acestui cantec, au stiut ca este piesa mult asteptata. ” Versurile in romana au fost scrise ulterior de Thea Miculescu, care desi la vremea respectiva nu ne cunostea, a reusit sa scrie o poveste in care amandoua ne regasim total”, adauga ele.

Videoclipul este unul de imagine, in care insa, Raluca si Denisa si au dorit sa insereze imagini cu momente inedite din show ul Bambi. Dansatori costumati in salopete fosforescente, care jongleaza cu figuri geometrice imense – 3D, precum si un joc inedit de lumini, promovand astfel o parte din conceptul de show de a dreptul spectaculos, pe care fetele il prezinta in toate orasele din tara, unde sunt invitate sa cante.