Search
Close this search box.

BERE GRATIS si Paula Seling – Indragostiti

Muzica si Versuri: Robert Anghelescu si Mihai Georgescu
Productie muzicala: Bere Gratis si Bogdan Ioan
Mix & Master: Bogdan Ioan
Regie: Claudiu Stan si Mihai Georgescu

Bere Gratis si Paula Seling sunt “Indragostiti”!

Descopera ce face Paula Seling in cel mai nou videoclip si cat de sexy este artista!
“La filmari m-am simtit ca o printesa in Tara Minunilor!”

“Ne-am intalnit printr-o minune / Indragostiti din alta lume…” canta Bere Gratis – una dintre cele mai iubite trupe din Romania – si Paula Seling – una dintre cele mai mari voci din Romania.
Artistii au realizat o colaborare eleganta si rafinata, un feat pentru cel mai recent single Bere Gratis, “Indragostiti”. Piesa – una de dragoste – este insotita si de un videoclip in care Paula Seling este extrem de senzuala. Daca vedeti videoclipul, o sa descoperiti si cum arata Paula Seling!
“Daca spunem ca iubirea face miracole este ca si cum am spune ca viata bate filmul. A fi “Indragostiti” inseamna ca exista miracole in fiecare zi, pentru ca in fiecare zi cineva iubeste pe cineva si o si declara. Aceasta intalnire poate sparge orice bariera a lumii. Colaborarea cu Paula este una speciala chiar daca am colaborat de multe ori cu ea. E o mare cantareata, o artista sensibila si un om aparte. Profilul perfect pentru mesajul acestei piese si o bucurie de a canta impreuna dupa 20 de ani de cariera in care ne-am intalnit de multe ori ca prima data”, spune Mihai de la Bere Gratis.
“Bere Gratis este una din trupele mele preferate, sunt bucuroasa ca s-au gandit la mine pentru aceasta colaborare.
A fost dragoste la prima audiție, așadar înregistrările au “curs” foarte usor pentru ca m-am simțit inspirata.
La filmări băieții au fost gentlemeni desavarsiti, m-au facut sa ma simt ca o printesa in țara minunilor. Abia astept sa vad cum va primi publicul meu aceasta piesa specială”, a marturisit si Paula Seling.