Search
Close this search box.

Blackstar – O rază de soare

  • Muzica: Dancu Dorin
  • Text: Muntean Nicolae
  • Management & Booking: Lorand Kadar | 0763.083.055

Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M. care apartine Sprint Media Center.

Sprint Media Center este membru U.P.F.R. Toate drepturile apartin SC Sprint Media Center SRL.

Blackstar lanseaza “O rază de soare” !

Cea mai bună trupă pop-rock live din România lanseaza single-ul “O rază de soare”. Este vorba despre trupa Blackstar, a carei componenta actuala dateaza din 2012.

Plini de energie si la inceput de drum in industria muzicala, baietii de la Blackstar au priza mare la public.

“Asta inseamnă să ai factorul X!” a spus Razvan Simion în emisiunea “Neata cu Razvan și Dani” despre Blackstar, “O trupa care aduce speranţă în muzica pop-rock din România” –  Cornel Ilie (Vunk),  “Veţi mai auzi foarte curând de această trupă” – spune si Cătălin Măruţă.

Din punct de vedere artistic sunt foarte puţine lucruri pe care trupa Blackstar nu le-a făcut până acum.

Noul lor cântec, “O rază de soare” pare a fi raza lor de soare, punându-i clar în lumină de această dată. Povestea acestei piese este despre a nu renunţa niciodată la visul tău, indiferent de greutaţile pe care le întâmpini, și despre a descoperi ceea ce contează cu adevărat in viata. Piesa a fost scrisa de catre Dorin Dancu, vocalistul trupei Blackstar, impreuna cu Nick, basistul formatiei, iar ei declara ca de la primele acorduri pana la ultimul buton ajustat in studio, nu au scapat nicio clipa din minte imaginea celui care nu stie sa renunte, imaginea invingatorului.

 

“O raza de soare” a fost cantata live inainte de lansarea acesteia, inainte ca publicul sa o mai fi auzit inainte, iar rapunsul audientei a fost unul neasteptat invatand pe loc refrenul si cantandu-l din adancul inimii.

Salvează

Salvează