Search
Close this search box.

Carmen – Domino

CarmenDOWNLOAD Audio
Muzica: Filip Aurel
Text: Emanuela Oancea
Orchestratie: Buzea Florin, Matache Razvan
Presa: Dana Popa | pr.danapopa@gmail.com
Lyric video by: Simion R Stefan

Carmen face “Domino”

Canta de la 13 ani si are un tata celebru! Carmen, fiica lui Adi Minune, a mostenit talentul artistic de la parintele sau si are o voce pe masura pe care o pune in valoare in primul ei single, “ Domino”, care va fi astazi lansat in premiera cu Libertatea. Odata cu piesa noua, Carmen vine si cu o schimbare de look care o face aproape de nerecunoscut. Are in spate o echipa de profesionisti care si-au pus amprenta asupra noii sale imagini si a piesei care, cu siguranta, va fi hit! In colaborare cu Sprint Music, Carmen aduce in fata fanilor sai o piesa in limba romana, cu un refren usor de retinut, compusa de Phelippe si DJ Rynno.

“Piesa “Domino” e facuta de Phelipe si DJ Rynno, cu care am colaborat minunat. In spatele meu am incercat sa formez, alaturi de Marius China, managerul meu de la Sprint Music, o echipa de oameni pe care sa ma pot baza, acestia exceland in domeniile lor: Alex Ifimov (hairstyle), Genoveva Haralambie (makeup), Andra Moga (stilist). Am inceput colaborarea cu ei odata cu primul meu shooting, alaturi de Simion R Stefan, un om de exceptie!”, spune Carmen.

“Am ales sa cant in limba romana, deoarece atunci cand ies pe strada se vorbeste limba romana si cred ca astfel mesajul pe care vreau sa il transmit ajunge mult mai repede la cel care asculta. Nu spun ca nu o sa cant si in limba engleza, dar deocamdata va invit sa ascultati piesa “ Domino”! Are foarte multe mesaje ascunse si culese din experientele celor din jurul meu…!”, a mai adaugat Carmen, care face canto cu Ozana Barabancea.

Salvează