Search
Close this search box.

Carmen – Morile de Vant

DOWNLOAD AUDIO

Muzica si Versuri: Marius Dia, GEØRGE
Aranjament: Marius Dia, Mihai Spectru, Andrei Idu, Lorean Georgian, George Papagheorghe

Productie: Marius Dia, Mihai “Spectru”, Andrei Idu, Lorean Georgian
Produsa in studiourile Panda Music
Scoate hit dupa hit si se bucura de succes de cand s-a lansat pe piata muzicala. Dupa “O balada”, un featuring de exceptie cu Doddy, Carmen vine azi cu un single cu mesaj, inspirat din viata oricarei tinere, o piesa cu influente pop – reggaeton, intitulata sugestiv “ Morile de vant”.
“Muzica se simte, oamenii se hranesc cu sentimente si atunci sunt sigura ca mesajul va ajunge la inimile lor”, spune Carmen, cu gandul la noua piesa. “Noul meu single se numeste “Morile de vant”. Producția, compoziția și textul piesei au fost realizate în cea mai mare parte de Marius Dia în studiourile Panda Music, alaturi de GEØRGE, Mihai „Spectru”, Idu Andrei si Lorean Georgian. Este o piesa cu un mesaj real, inspirata din viata oricarei fete, in ea se poate regasi atat o adolescenta, cat si o femeie aflata la maturitate, trecuta prin experiente mai putin placute ale vietii amoroase, dar din care a invatat lectii valoroase, care contureaza personalitatea. Toate am fost dezamagite la un moment dat si ne-am pierdut speranta, fie si pentru o secunda. Si atunci ne intrebam: oare „Toti baietii sunt o apa si un pamant?”raspunsul este unul singur: trebuie sa avem incerdere in noi insine, sa fim puternice si sa trecem peste orice dezamagire”, a mai completat artista.
Intrebata care dintre piesele pe care le-a lansat pana acum ii este mai aproape de suflet, Carmen a motivat ca melodiile ei au, fiecare, cate un farmec aparte!

Salvează