Search
Close this search box.

Datina-Sa iubesti doar pe furat

Muzica: Daniel Alexandrescu , Adrian Belu
Text: Daniel Alexandrescu, Alin Dirina
Viori: Adrian Belu
Orchestratie: Daniel Alexandrescu
Productie K1 Production pentru Sprint Music
Credite Videoclip:
Regie: Claudiu Stan

Trupa Datina iubeste pe furat! Videoclip cu cascadori, cai si multa iubire!

Trupa Datina, una dintre cele mai longevive formatii de muzica etno, lanseaza azi un nou videoclip, la piesa “Sa iubesti doar pe furat”. O productie Sprint Music, in regia lui Claudiu Stan, in videoclipul careia s-au folosit cei mai tari cai de cascadorii si cascadorii Lupii Albi de la Targoviste.

“Trupa Datina este de 15 ani in atentia fanilor sai, asa ca ii surprindem azi cu un nou videoclip, la piesa “Sa iubesti doar pe furat”, si le multumim tuturor pentru sustinere! Clipul este filmat la Targoviste, in regia lui Claudiu Stan, dupa o ideea de-a noastra, iar din punctul meu de vedere este cel mai bine realizat videoclip al trupei Datina, in cei 15 ani de cariera! Ne bucuram ca povestea a iesit asa cum am vrut s-o transmitem noi si ne dorim ca atat piesa cat si videoclipul “Sa iubesti doar pe furat”, sa ajunga la inimile ascultatorilor. Piesa este compusa de Daniel Alexandrescu, cu care suntem la prima colaborare si , credem noi, a iesit foarte bine. Este de altfel prima piesa care nu este exclusiv compusa de Datina. In clip apar caii si cascadorii de la Lupii Albi, carora le multumim pe aceasta cale ca ne-au ajutat in povestea asta frumoasa!”, spune Marius China, liderul trupei Datina si managerul Sprint Music.

“A fost foarte distractiv la filmari, caii sunt spectaculosi, videoclipul a iesit pe gustul nostru, asa ca va invitam cu drag sa-l urmariti!”, a adaugat si Andreea Paval, de la Datina.