Search
Close this search box.

Doddy – Alcool

Credite Piesa:

  • Compozitori     –    Lazar Stefanel Robert
  •  Textier              –    Polk Dumitru Claudiu
  •  Muzica              –   Polk Dumitru Claudiu
  • Mix & Master   –  Petru Bîrlădeanu

Credite Videoclip:

  • Regie : Richard Stan
  • Montaj si Colorizare: –  Richard Stan
  • Video by Richard Stan

Doddy lanseaza “Alcool”! Iata ce mesaj transmite artistul!

Luni bei, marti bei, miercuri bei, joi bei / Vineri bei, sambata bei, duminica stii ca iar o sa bei!”

“Personal nu sunt consumator de alcool. In schimb, unele persoane sunt, iar de la consumator ocazional de alcool la alcoolic, este doar un pas indraznet. Am avut cateva exemple in jurul meu care si-au distrus viata pentru o licoare care nu a fost inventata  pentru consum zilnic”, declara Doddy cu privire la single-ul sau care a fost intitulat sugestiv “Alcool”. Melodia, insotita si de videoclip, a fost inclusa pe video albumul “De la zero”.

Doddy este primul artist de la noi care si-a lansat in exclusivitate cu Urban.ro primul album din carieră, într-un format inovator în industria muzicală din România: 10 piese + 10 videoclipuri. Video albumul „De la zero” a fost conceput ca un întreg audio-vizual și trebuie ascultat și urmărit ca fiind o călătorie non-lineară prin gândurile și viziunile luiDoddy.

Albumul “De la zero” este produs în studioul Epic Entertainment, iar videoclipurile au fost filmate în Petroșani – orașul natal al artistului, pe Valea Jiului și în București, de către regizorul Richard Stan. Acest proiect este lansat sub egida casei de discuri Sprint Music.

Youtube Preview

 Doddy “Doddy, pe numele sau real Polk Dumitru Claudiu, s-a nascut in 20.10.1988,  in orasul Petrosani, Jud. Hunedoara. 
 Primul contact cu muzica l-a avut la varsta de 15 ani, cand a inceput sa scrie versuri, iar doi ani mai tarziu, Doddy a format prima si singura trupa din care a facut parte – Suburban, alaturi de Bogdan S. (Suciu).
Doddy a hotarat sa se indrepte spre o cariera solo, indepartandu-se astfel de la hip hop-ul clasic catre unul mai comercial.
In 2011 a debutat in mainstream alaturi de Puya si Alex Velea cu piesa “Maidanez”, care a primit premiul pentru Best Hip Hop la Romanian Music Awards. 
“Iubire sau razboi” & “Klandestin” sunt alte piese de succes compuse de Doddy pana in 2014 cand a ajuns pe primele locuri in topuri cu single-ul “Bine Mersi”, un featuring cu Lora.
Dupa single-ul “Bine Mersi” au urmat alte piese proprii, plus colaborari, care l-au propulsat pe Doddy in topul artistilor cu cele mai multe vizualizari pe YouTube, printre care amintim: “Rezervat”si “O balada”.
In prezent, artistul a lansat primul lui album, numit “De la zero”, de pe care a extras deja single-ul “Figura”, realizat in colaborare cu Shift. “ 

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează