Search
Close this search box.

Doddy – De la zero

Credite Piesa:

  • Compozitori                –   Polk Dumitru Claudiu
  • Muzica &Text             –   Polk Dumitru Claudiu
  • Mix & Master              –  Petru Bîrlădeanu

Credite Videoclip:

  • Regie : Richard Stan
  • Montaj si Colorizare: – Richard Stan
  • Video by Richard Stan

Doddy lanseaza azi cea de-a zecea piesa de pe video albumul “De la zero”, care s-a bucurat de succes in randul fanilor sai si nu numai.
“Cand spui “De la zero” nu inseamna  “nu mai am nimic”. Ba dimpotriva, poate insemna o reorientare catre ceva mai bun. Cand simti fiorul “plafonarii” cu riscul pierderii a tot ceea ce ai, daca te reorientezi catre ceea ce trebuie, in multe cazuri e posibil sa ajungi la rezultate mult mai bune. Refresh cand simti ca dai greș!”, spune Doddy.Doddy este primul artist de la noi care si-a lansat in exclusivitate cu Urban.ro primul album din carieră, într-un format inovator în industria muzicală din România: 10 piese + 10 videoclipuri. Video albumul „De la zero” a fost conceput ca un întreg audio-vizual și trebuie ascultat și urmărit ca fiind o călătorie non-lineară prin gândurile și viziunile luiDoddy.Albumul “De la zero” este produs în studioul Epic Entertainment, iar videoclipurile au fost filmate în Petroșani – orașul natal al artistului, pe Valea Jiului și în București, de către regizorul Richard Stan. Acest proiect este lansat sub egida casei de discuri Sprint Music.

Youtube Preview

Doddy“Doddy, pe numele sau real Polk Dumitru Claudiu, s-a nascut in 20.10.1988, in orasul Petrosani, Jud. Hunedoara.
Primul contact cu muzica l-a avut la varsta de 15 ani, cand a inceput sa scrie versuri, iar doi ani mai tarziu, Doddy a format prima si singura trupa din care a facut parte – Suburban, alaturi de Bogdan S. (Suciu).
Doddy a hotarat sa se indrepte spre o cariera solo, indepartandu-se astfel de la hip hop-ul clasic catre unul mai comercial.
In 2011 a debutat in mainstream alaturi de Puya si Alex Velea cu piesa “Maidanez”, care a primit premiul pentru Best Hip Hop la Romanian Music Awards.
“Iubire sau razboi” & “Klandestin” sunt alte piese de succes compuse de Doddy pana in 2014 cand a ajuns pe primele locuri in topuri cu single-ul “Bine Mersi”, un featuring cu Lora.
Dupa single-ul “Bine Mersi” au urmat alte piese proprii, plus colaborari, care l-au propulsat pe Doddy in topul artistilor cu cele mai multe vizualizari pe YouTube, printre care amintim: “Rezervat”si “O balada”.
In prezent, artistul a lansat primul lui album, numit “De la zero”, de pe care a extras deja single-ul “Figura”, realizat in colaborare cu Shift. “