Search
Close this search box.

Doddy feat. Lora – Dor sa te ador

Muzica: Claudiu Polk (Doddy)
Text: Claudiu Polk (Doddy)
Productie muzicala: Achi Petre
Co-Productie muzicala: George Hora (STUDIO 66)
Mix / Master: George Hora @ STUDIO 66
Regia: Ionut Trandafir (Trandafilm)
Productie Video: Luca’s Art Film

Doddy și Lora, din nou împreună

Dor să te ador”, noua lor piesă

După ce le-a mers bine mersi la prima colaborare, Doddy și Lora au lansat astăzi “Dor să te ador”, o melodie despre toate lucurile care se schimbă odată cu trecerea timpului.

Dacă în vara anului 2014, Bine mersi (31 milioane vizualizări) vorbea despre flirt și relații, “Dor să te ador” ne aduce în fața unei despărțiri și a rănilor care rămân în urmă.

“Chimia muzicală dintre mine și Lora s-a putut observa în urmă cu 4 ani, când melodia noastră ajungea numărul 1 în topuri, unde a și rămas câteva săptămâni. Când am compus “Dor să te ador”, am avut un flashback și am simțit că Lora este cea cu care trebuie să cânt această piesă. În timp ce scriam refrenul, auzeam vocea ei. Așadar, nu pot decât să fiu fericit că suntem încă o dată pe aceeași lungime de undă. De data aceasta însă, povestea fericită de altădată se lasă cu Dor!”, spune Doddy.

“Este o piesă care m-a cucerit de la prima ascultare. O melancolie dulce-amară care însă nu te face să plângi ci să dansezi. Mă bucur că am avut ocazia să colaborez din nou cu Doddy.” Lora

Videoclipul pentru “Dor să te ador” s-a filmat în două locații, Predeal și Constanța, la mai bine de o lună distanță între ele. Programul celor doi artiști a fost atât de încărcat cu concerte și emisiuni încât a fost aproape imposibil să își poată dedica două zile de filmare în același timp.

 

Mai multe despre Doddy

Numele real este Claudiu Polk, născut în Petroșani, ediție 1988.

Primul contact cu industria muzicală l-a avut la vârsta de 15 ani, când cuvintele au început să aibă mai mult sens dacă erau în versuri. La început, a fost hip-hop. Apoi s-a transformat în main, odată cu piesa “Maidanez” cântată alături de Puya și Alex Velea. Un start bun, cu care a primit premiul pentru Best Hip Hop la Romanian Music Awards.
“Iubire sau război” sau “Klandestin” sunt alte piese compuse până în 2014, la momentul apariției “Bine mersi”. Dar nu s-a oprit aici, a colaborat cu Shift, Vescan, Nicole Cherry, Oana Radu și cu siguranță vor mai urma numeroase colaborări.

Pe lângă proiectele menționate, Doddy a semnat piese pentru colegii de breaslă, care au ajuns no. 1 sau foarte aproape, cum ar fi: Cum se face sau Când luminile se sting – cântate de Alina Eremia, Sus până la cer – Deepcentral sau Floare la ureche – Lora.