Search
Close this search box.

Doddy feat What’S Up – Singur

DOWNLOAD AUDIO

DOWNLOAD VIDEO


Credite Piesa:
  • Textier: Polk Dumitru Claudiu, Ivancea Marius Marian
  • Muzica: Polk Dumitru Claudiu, Ivancea Marius Marian, Petru Bîrlădeanu
  • Mix & Master: Petru Bîrlădeanu
Credite Videoclip:
  • Regie: Richard Stan
  • Montaj si Colorizare: Richard Stan
  • Video by Richard Stan

Doddy feat. What’s Up – “Singur”!

“M-am zbatut singur, de capul meu mereu sa fac tot ce am facut pana acum!”

Dupa “ Paranormal” si “Pe ochi frumosi”, Doddy lanseaza azi cea de-a treia piesa din cele zece, adunate pe albumul “De la zero”. Este vorba despre “Singur”, un feat. extraordinar cu What’s Up.

“In viata exista oameni care te ajuta cu adevarat si oameni care se ajuta singuri prin tine. Muzical am vrut sa exprim ca tot ce am facut, am facut singur. Eu nu am textieri, nu am compozitori si nu ma dirijeaza “profesionistii”. Prin definitie sunt artist, nu doar interpret. M-am zbatut singur, de capul meu mereu sa fac tot ce am facut pana acum, chiar si pentru altii”, spune Doddy. Cat despre colaborarea cu What’s Up, artistul a adaugat: “Cand What’s Up a auzit melodia “Singur” a inteles exact ideea si a zis ca asta trebuie sa fie prima piesa pe care o facem impreuna. Bineinteles ca am acceptat, l-am simtit pe om… A fost acolo si el!”.

Doddy este primul artist de la noi care si-a lansat in exclusivitate cu Urban.ro primul album din carieră, într-un format inovator în industria muzicală din România: 10 piese + 10 videoclipuri. Video albumul „De la zero” a fost conceput ca un întreg audio-vizual și trebuie ascultat și urmărit ca fiind o călătorie non-lineară prin gândurile și viziunile lui Doddy.

Albumul “De la zero” este produs în studioul Epic Entertainment, iar videoclipurile au fost filmate în Petroșani – orașul natal al artistului, pe Valea Jiului și în București, de către regizorul Richard Stan. Proiectul “De la zero” se lanseaza sub egida casei de discuri Sprint Music.

“Doddy, pe numele sau real Polk Dumitru Claudiu, s-a nascut in 20.10.1988, in orasul Petrosani, Jud. Hunedoara.
Primul contact cu muzica l-a avut la varsta de 15 ani, cand a inceput sa scrie versuri, iar doi ani mai tarziu, Doddy a format prima si singura trupa din care a facut parte – Suburban, alaturi de Bogdan S. (Suciu).
Doddy a hotarat sa se indrepte spre o cariera solo, indepartandu-se astfel de la hip hop-ul clasic catre unul mai comercial.
In 2011 a debutat in mainstream alaturi de Puya si Alex Velea cu piesa “Maidanez”, care a primit premiul pentru Best Hip Hop la Romanian Music Awards.

“Iubire sau razboi” & “Klandestin” sunt alte piese de succes compuse de Doddy pana in 2014 cand a ajuns pe primele locuri in topuri cu single-ul “Bine Mersi”, un featuring cu Lora.
Dupa single-ul “Bine Mersi” au urmat alte piese proprii, plus colaborari, care l-au propulsat pe Doddy in topul artistilor cu cele mai multe vizualizari pe YouTube, printre care amintim: “Rezervat”si “O balada”.
In prezent, artistul a lansat primul lui album, numit “De la zero”, de pe care a extras deja single-ul “Figura”, realizat in colaborare cu Shift. “