Search
Close this search box.

Doddy – Haz de necaz (audio/video)

  • Muzica: Stan Nicolae & Radu Baisan (Pink Elephant) , Claudiu Polk (Doddy) , Petru Barladeanu
  • Text: Claudiu Polk (Doddy)

Doddy face “Haz de necaz”! De unde vine noul single si ce l-a inspirat!

Dupa feat-ul de succes cu Marcel Pavel, “Fara sa stii”, Doddy vine cu un single de vara, intitulat sugestiv “Haz de necaz”. Noua piesa a artistului este inspirata chiar din relatia sa de cuplu, din micile neintelegeri aparute la un moment dat, care l-au si distrat, dar l-au si pus pe ganduri. Noul single Doddy este insotit de un clip pe masura si este lansat in colaborare cu Sprint Music.

“ ”Haz de necaz” s-a nascut in unul dintre momentele in care au aparut crapaturi in relatia mea. Moment in care aveam impresia ca s-a schimbat ceva, dar a ramas la stadiu de impresie. Aceste momente ajung sa fie amuzante cand iti dai seama ca una se spune, alta se face si totul ramane neschimbat datorita dragostei. Asa poti ajunge sa faci ”haz de necaz”… decat sa-l alimentezi, e mai bine asa. Un zambet nu apare niciodata langa o vorba dureroasa.
Piesa este compusa alaturi de prietenii mei Karo si Radu (Pink Elephant). Petru Birladeanu (Peter Zaad) a avut si el un ingredient pentru aceasta piesa.
La videoclip am lucrat pentru prima oară alaturi de Alin Surdu si pot spune ca sunt foarte multumit”, marturiseste Doddy.