Search
Close this search box.

Geo Raphael feat Adena – Feel

Download (audio)
Muzica: Secui Gheorghe, Zotea Adina-Flavia
Text: Zotea Adina-Flavia
Orchestratie: Secui Gheorghe
Aranjament: Secui Gheorghe
Mix/Master: Bunicu’ Magic

Geo Raphael feat. Adena lanseaza “Feel”!

DJ-ul si producatorul Geo Raphael, lanseaza azi piesa “Feel”, in premiera cu Libertatea.ro. “Este o piesa de club si are ca tinta publicul din tara si strainatate”, spune producatorul. Piesa este produsa si compusa de Geo Raphael si Adena, ea fiind si vocea din acest track.

“ “Feel” e o piesa de club care sper sa placa tuturor. M-am indreptat si eu catre zona de club cu piesele mele de pana acum si am fost multumita de impact”, a declarat si Adena

Adena si-a facut aparitia pe piata muzicala in anul 2011, la varsta de 19 ani, cu piesa „S.O.S”, scrisa de Connect-R si Chris Mayer, iar de aici lucrurile au luat o turnura frumoasa pentru ea. In toamna aceluiasi an a inceput colaborarea cu Laurentiu Duta, in urma careia au aparut single-urile „Milkshake” feat. Dony si „Lay me down”, realizat in anul 2012, in colaborare cu DJ-ul spaniol Luis Lopez, care a beneficiat de un videoclip si a facut-o cunoscuta pe tanara artista in Spania si America Latina, ajutand-o sa urce in clasamente precum Los 40 Principales.

Salvează