Search
Close this search box.

Gipsy Casual – Yalla ya habibi

Compozitori: Marcu Manu, Andrei Marius
Textier: Marcu Manu
Aranjor: Andrei Marius
Videoclip:
Regie : Richard Stan

Gipsy Casual tinteste sus! Vor sa ajunga la seici!

Dupa ce a cucerit Turcia cu piesele “Bate toba mare” si “Khelushka”, trupa Gipsy Casual se gandeste serios sa ii impresioneze si pe arabi. Din aceasta dorinta s-a compus si noul single Gipsy Casual – “Yalla Ya Habibi”, pentru care s-a filmat un videoclip incendiar la ruinele Cetatii Histria.

“Noua noastra piesa pe care o lansam acum, “Yalla Ya Habibi”, este una din cele ma mari provocari deoarece prin acest single noi vrem sa castigam partea araba ca si public! Vrem sa ajungem la seici si sa-i facem sa danseze pe muzica noastra! Ne dorim ca piesele noastre sa se auda si pe radiourile din zona araba. Anul acesta i-am cucerit definitiv pe turci!”, spune Mihaita Manu, liderul trupei Gipsy Casual.

“Protagonistii videoclipului si ai noului single “Yalla Ya Habibi” sunt Antonio si Gya – care va aparea cu o imagine inedita pentru Romania. Va invitam sa descoperiti acest lucru in videoclip! O sa va placa! Am filmat la ruinele Cetatii Histria”, a mai completat Mihaita Manu.

Piesa a fost compusa de Andrei Marius, care este si component al trupei Gipsy Casual, in colaborare cu Mihaita Manu. Proiectul se lanseaza, ca de obicei, in colaborare cu Sprint Music.