Search
Close this search box.

Glorya x Balkan – Seară de vară

Muzica: Glorya, Balkan
Text: Glorya, Balkan
Instrumental: Vally Iacob, Balkan
Mix & Master: Vally Iacob, Balkan
Videoclip: VideoStars

Balkan :
” Seară de Vară ” este o piesa pe care in sfarsit am lansat-o dupa mai multe incercari . Ideea de piesa exista de cativa ani , iar acum a venit momentul ei . Piesa este produsa in studio-ul nostru din Constanta ” Lion Music ” si videoclipul este facut cu echipa VideoStars . In toamna acestui an urmeaza lansari noi din studio-ul nostru alaturi de Sprint Music , Multumim pentru sustinere !!

Glorya :
Cei care ne urmaresc de mai multi ani stiu ca preferatele noastre sunt piesele de dragoste , mai putin ritmate, acolo ne regasim si noi de multe ori reusind sa transpunem anumite fragmente inspirate din viata reala si nu numai, dar ca orice artist… avem si noi perioadele noastre triste si vesele .Ha ha!
Aflati intr-o pasa extrem de vesela am compus piesa “Seara de vara” impreuna cu Balkan si Vali Iacob si tot aflati intr-un moment de maxima bucurie am hotarat sa o lansam pentru a nu se lasa asteptata prea mult timp, desi s-a cam lasat :)) !
De videoclip s-au ocupat cei de la Video Stars, iar pe aceasta cale tin sa le multumesc !
Speram ca piesa sa fie una pe placul ascultatorilor, iar celor care ne sustin le multumim si le promitem piese noi cat mai curand !