Search
Close this search box.

Hevito feat. Sylvia – Chanti

Music: Hevito,Alin Radu
Lyrics: Hevito
Produced by Alin radu
Mix & Master: Alexandru Truta
Artwork: Simion R. Stefan

Sylvia & Hevito, colaborarea toamnei

“Chanti” – noul single care va incinge boxele in cluburi! Protagonistii sunt Sylvia&Hevito!

Un nou single si o colaborare inedita marca Sylvia&Hevito. Pe ritmuri de Reggaeton si la initiativa Sprint Music, cei doi artisti si-au unit vocile si astfel a aparut “Chanti”, o super piesa care da tonul distractiei. Ce spun artistii despre noul single al toamnei, aflati imediat!

“Ideea acestei colaborari a venit din partea managerului nostru, Marius China de la Sprint Music, iar eu am considerat ca aceasta piesa se potriveste perfect cu noul meu stil muzical. Eu sunt dupa o pauza de un an, timp in care concertele si aparitiile tv s-au desfasurat ca si pana acum, insa a fost un an in care nu am scos nici un single nou, preferand sa fac o pauza si sa ma dedic altor proiecte dragi sufletului meu. Proiectul Dj Rynno si Sylvia va continua sub o alta forma, Dj Rynno ramanand alaturi de mine in calitate de producator (fiind mutat de un an de zile in Suedia), iar eu ramanand aici si continuand ceea ce am construit impreuna. Astfel, pot spune ca este un nou inceput pentru noi toti iar aceasta colaborare cu Hevito a venit la momentul potrivit. Urmeaza si alte colaborari dar veti auzi in curand si piesele mele proprii. Piesa “Chanti” are un sound fresh si se aliniaza tendintelor actuale, speram sa fie bine primita de public dar si sa o auzim cat mai curand si in cluburi pentru ca nu ai cum sa nu dansezi in momentul in care o asculti”,spune Sylvia despre colaborarea cu Hevito.

“Piesa “Chanti” vorbește despre dubla personalitate a femeilor, care ziua sunt business woman si noaptea isi traiesc viata. Femeile trebuie respectate si nu trebuie sa le facem rau!”, povesteste artistul dominican Hevito