Search
Close this search box.

IEDERA – Am tricou cu Superman 2.0

Text: Iedera si Ionut Bacula
Muzica: Iederea si Alexandru Piscunov
Orchestratie: Alexandru Piscunov
Productie: Piscunov

Stiati ca Superman este roman? Asa spune Zopoo, un simpatic personaj, protagonistul celui mai nou videoclip al trupei Iedera!

Trupa Iedera lucreaza la un nou album, dar pana atunci…il lanseaza pe Zopoo, personajul celui mai nou videoclip al trupei, la piesa “Am tricou cu Superman 2.0”.
Cine este insa Zopoo, ce stie sa faca si de catre cine a fost creat? Aflati imediat!

“Eu sunt ZOPOO, protagonistul celui mai nou videoclip al trupei IEDERA, “Am tricou cu Superman 2.0. De astăzi, învățăm împreună cum să fim “ZOPOO”. De la bunici știm că “a zopoti” înseamnă “a alerga de colo pană colo, fără odihnă”, asa ca ZOPOO e o stare de spirit a celor care sunt liberi, fără stare, fără odihnă, fără restricții de vreo natură, dar și a celor care își folosesc energia pozitivă în activități umanitare.
Vrei să fii și tu ZOPOO? P.S. În curând o să povestim și despre videoclipul și ultima piesă IEDERA”, spune solistul trupei Iedera.

Zopoo a fost creat de artista Irina Constantin si simpaticul personaj urmeaza sa se implice nu doar in muzica ci si in actiuni caritabile. Prima dintre acestea este strangerea de rechiizte pentru copiii din Centrul Educational Sf. Ioan Botezatorul din Chitila.

Noul single si videoclipul trupei Iedera – “Am tricou cu Superman 2.0” sunt lansate in colaborare cu Sprint Music.