Search
Close this search box.

IeDeRA – Trubadur (Montagne Russe)

Muzica – Iedera, Alexandru Piscunov, Laurentiu Costea
Text – Iedera, Ionut Bacula
Mix & Master – Alexandru Piscunov la PamPamStudio
Video – Alexandru Piscunov

Trupa IeDeRA  lanseaza Trubadur (Montagne Russe), o piesa despre viata!

Dupa ce l-au lansat pe Zopoo, personajul videoclipului “Am tricou cu Superman 2.0”, trupa IeDeRA revine in atentia fanilor cu o noua piesa si “proaspat” videoclip, Montagne Russe.

“Noua piesa a trupei IeDeRa se numeste “Montagne Russe”. In videoclip apare discret si Zopoo, protagonistul clipului “Am tricou cu Superman 2.0”. Noul videoclip e filmat intr-un studio din Bucuresti, in regia lui Alex Piscunove si este o piesa despre viata, care de multe ori poate fi comparata cu un montagne russe… Credem ca aceasta va fi piesa noastra de “rezistenta” de pe albumul pe care il vom lansa in curand. Lansam albumul al doilea, la 16 ani distanta. Primul album se numeste “Mai tare ca maneaua”, iar la al doilea inca mai cautam nume. Suntem deschisi la propuneri, asa ca asteptam idei pe pagina noastra de Facebook. Vrem sa multumim tuturor prietenilor nostri care sustin acest proiect si in mod special Sprint Music pentru tot ajutorul acordat!”, spune trupa IeDeRA.

Cat despre peripetiile de la filmarea clipului “Montagne Russe”, am aflat ca unul dintre personajele principale, Victor, care este un tanar pictor in viata de zi cu zi, a fost usor emotionat de intalnirea cu “ispita”…imbracata sumar….si au fost nevoie sa se traga mai multe “duble”