Search
Close this search box.

JerryCo – Cu lacrimi se stinge focul (feat. Japhet Niven)

Muzica: Vlad Lulcan Octavian; Mihai Ghidarcea; Marius Nedelcu; Mihai Dumitrescu
Text: Mihai Dumitrescu
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Casa de discuri/Label: Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M care apartine
S.C Sprint Media Center S.R.L
SC Sprint Media Center SRL este membru afiliat U.P.F.R si O.R.D.A

JerryCo – Cu lacrimi se stinge focul (feat. Japhet Niven) | Atunci când înşeli, “Cu Lacrimi Se Stinge Focul” în dragoste

Lansările săptămânale de pe “Sânge Albastru”, noul album al artistului hip-hop JerryCo îşi continuă astăzi cursul cu piesa “Cu Lacrimi Se Stinge Focul (feat. Japhet Niven)”.
Prin cea de-a opta piesă din serie, artistul iese din atmosfera de club şi se reîntoarce la sentiment vorbind de data aceasta despre o situaţie mai puţin plăcută în dragoste, dar familiară pentru foarte mulţi oameni.
“Cu Lacrimi Se Stinge Focul” surprinde momentul în care persoana iubită se întoarce acasă după ce te-a înşelat şi părăsit şi a realizat ce a pierdut.
Fiind inspirată din experienţe personale, versurile şi interpretarea reprezintă atitudinea pe care JerryCo a avut-o într-o astfel de situaţie.
Dacă ai fi fost în locul lui, tu cum ai fi reacţionat?!
“Sânge Albastru”, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedită de a pune un LP la dispoziţia publicului, astfel că fanii artistului hip-hop se pot bucura săptămânal de câte o piesa nouă de pe album în ziua de miercuri, la ora 12:00. Premiera fiecărei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din România, iar 24 de ore mai târziu materialele vor fi publicate oficial pe Youtube.
Procesul de lansări săptămânale va dura până la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate până în prezent, iar cea din urmă piesă va reprezenta şi un nou videoclip oficial al albumului “Sange Albastru”. Fiecare piesă va beneficia de un cover special şi un clip surpriză cu JerryCo şi invitaţii săi.