Search
Close this search box.

JerryCo feat. Ralflo – Șampanie

Muzica: Istrate Gabriel Mihai, Wehrlen Raphael, Dumitrescu Mihai
Text: Dumitrescu Mihai
Produced by Midiots
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Casa de discuri/Label: Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M care apartine
S.C Sprint Media Center S.R.L
SC Sprint Media Center SRL este membru afiliat U.P.F.R si O.R.D.A

JerryCo, hip-hop-erul posesor de peste 8 milioane de vizualizări pe Youtube care în urmă cu două luni a transmis înregistrarea unei piese în direct pe Youtube (în premieră pentru România), lansează astăzi un nou videoclip oficial.
Cel mai recent single al său, “Şampanie”, este o colaborare cu Ralflo ce face parte de pe cel de-al doilea album de studio al artistului, “Sânge Albastru”.
“Şampanie” este o producţie marca Midiots, compusă muzical de Shift, JerryCo şi Ralflo, iar versurile îi aparţin lui JerryCo. Ideea piesei i-a venit artistului în timp ce se afla într-un supermarket şi a realizat că cei 13 ani de muzică s-au concretizat în coşul de cumpărături pe care îl umplea cu tot ce avea nevoie. De asemenea, fiind un adept al cumpărăturilor on-line, JerryCo face trimitere către acest lucru chiar de la începutul strofei întâi, pe care o începe cu expresia “Click, Click peaau”, aluzie la sunetul mouse-ului.
Imediat cum a scris refrenul, JerryCo a considerat că cea mai bună alegere pentru acest featuring ar fi Ralflo, pe care I-a contactat prin intermediul prietenului său Shift. Ralflo a acceptat imediat ce a ascultat piesa şi în câteva zile băieţii s-au întâlnit în studioul Midiots pentru înregistrări.
Videoclipul “Şampanie” este o aventură cu final neaşteptat desfăşurată pe parcursul a 24 ore în care JerryCo, Ralflo şi câţiva prieteni de-ai lor, printre care şi Mario V, profită din plin de pe urma unei greşeli. Bineînţeles, din gaşca lor de prieteni nu putea lipsi Shift, care a avut plăcerea de a se distra copios cu băietii copios la filmări.
Scenariul şi producţia clipului este semnată de noua casă de producţie audio-video a lui JerryCo, Stereo King, label înfiinţat alături de Mario V, iar de regie, montaj şi post producţie s-a făcut responsabil Sega (Frategrafia).