Search
Close this search box.

JerryCo – Imi place viata

JerryCo – Imi place viata
Muzica: Marius Ghe. Nedelcu, Mihai Dumitrescu
Text: Mihai Dumitrescu
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Casa de discuri/Label: Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M care apartine
S.C Sprint Media Center S.R.L
SC Sprint Media Center SRL este membru afiliat U.P.F.R si O.R.D.A

JerryCo – Îmi Place Viaţa | „O piesă pentru toată lumea care ştie să se distreze”

Seria pieselor de puzzle lansate săptămânal de rapp-erul JerryCo îşi urmează astăzi cursul cu cel de-al treisprezecelea track, intitulat foarte sugestiv „Îmi Place Viaţa”.
Piesa celebrează micile plăceri ce ne fac viaţa mai frumoasă, indiferent de cât de grea ni se poate părea ea în anumite momente. Artistul mărturiseşte în versuri încă de la începutul melodiei că este însurat cu viaţa şi chiar daca aceasta îl loveşte uneori, ea îl face fericit.
„Îmi Place Viaţa” dezvăluie şi o altă particică din viaţa lui JerryCo pe plan personal, iar de această dată aflăm că tocmai greutăţile prin care a trecut artistul sunt cele care l-au facut să aprecieze viaţa. Acesta vorbeşte despre consumul de droguri din adolescenţă şi faptul că a vândut droguri pentru a-şi face traiul mai uşor şi pune pe tapet faptul că după ce a realizat că greşelile îi puteau fi fatale şi-a schimbat percepţiile asupra vieţii şi modul de a trăi.
La sfârşitul melodiei, puteţi urmări un videoclip inedit cu JerryCo în care artistul spune scurt şi la obiect: „Îmi Place Viaţa este o piesă pentru toată lumea care ştie să se distreze.”
“Sânge Albastru”, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedită de a pune un LP la dispoziţia publicului, astfel că fanii artistului hip-hop se pot bucura săptămânal de câte o piesa nouă de pe album în ziua de miercuri, la ora 12:00. Premiera fiecărei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din România, iar 24 de ore mai târziu materialele vor fi publicate oficial pe Youtube.
Procesul de lansări săptămânale va dura până la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate până în prezent, iar cea din urmă piesă va reprezenta şi un nou videoclip oficial al albumului “Sange Albastru”. Fiecare piesă va beneficia de un cover special şi un clip surpriză cu JerryCo şi invitaţii săi.