Search
Close this search box.

JerryCo – Stagiu militar (feat. Mario V.)

Muzica: Agresiv, JerryCo, Luft Alex, Mario V
Versuri: JerryCo
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Casa de discuri / Label: Sprint Music – brand înregistrat la O.S.I.M care aparţine
S.C Sprint Media Center S.R.L

JerryCo – Stagiul Militar (feat. Mario V) | O piesă care dă milităria jos din pod pentru toţi bărbaţii ţinuţi sub papuc

Lansările săptămânale ale pieselor de pe “Sânge Albastru”, noul albumul al artistului hip-hop JerryCo, îşi urmează cursul şi rapper-ul semnat la casa de discuri Sprint Music prezintă astăzi “Stagiul Militar”.
“Stagiul Militar” este o colaborare cu Mario V ce are ca subiect o situaţie des întâlnită în viaţa de cuplu, şi anume felul în care unii bărbaţi sunt ţinuţi sub papuc. În versuri, JerryCo vorbeşte cu mult haz şi ironie despre semnele care îi dau de gol pe bărbaţii aflaţi în “stagiul militar” de la dispariţia “prestanţei şi mândriei” şi până la “arestul la domiciliu”.
JerryCo însuşi a trecut şi el prin “stagiul militar”, fapt pe care îl recunoaşte cu o sinceritate caracteristică într-un videoclip inedit ce începe după ce se termină piesa. De asemenea, îi îndeamnă pe ascultători să dea share noului său track cu dedicaţie specială din partea lui şi a lui Mario V pentru toţi cei care îşi fac griji non stop de reacţia iubitelor, fete care iau hotărâri în numele lor şi cărora le cer aprobare şi să meargă la bere.

“Sânge Albastru”, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedită de a pune un LP la dispoziţia publicului, astfel că fanii artistului hip-hop se pot bucura săptămânal de câte o piesa nouă de pe album în ziua de miercuri, la ora 12:00. Premiera fiecărei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din România, iar 24 de ore mai târziu materialele vor fi publicate oficial pe Youtube.
Procesul de lansări săptămânale va dura până la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate până în prezent, iar cea din urmă piesă va reprezenta şi un nou videoclip oficial al albumului “Sange Albastru”. Fiecare piesă va beneficia de un cover special şi un clip surpriză cu JerryCo şi invitaţii săi.