Search
Close this search box.

Kamara – Encore plus fort

Muzica: Kamara, Vanotek, Ralflo

Text: Kamara

 

Kamara lansează primul single solo, “Encore plus fort”

Kamara, jumatatea de culoare a trupei AlbNegru, lanseaza prima piesa solo, inspirata din viata lui Kamara,“Encore plus fort”, insotita de un videoclip spectaculos.

“E prima mea piesă solo. Ideea a pornit de la un refren pe care l-am înregistrat eu pe telefon si care i-a placut mult prietenului meu Ralflo, un producător şi muzician cu urechea fină, care a simțit potențialul piesei. S-a pus pe creație în acea noapte şi după câteva ore, avea deja o forma. De producție s-a ocupat un alt prieten drag, Vanotek, cu care, desi sunt la prima colaboare, iată ce a ieşit. Şi, ca de obicei, nu pot să nu amintesc de Bunicu” Magic care reuşeşte să facă un Mix&Master a la carte”, spune Kamara.

“Am ales să cânt singur piesa pentru că, sunt trăirile mele exclusive în această piesă, motiv pentru care nu le puteam cânta decât singur. Atat eu cat si Andrei am ales să interpretăm şi piese solo, dar şi piese în doi, asa cum v-am obişnuit. Versurile pentru “Encore plus fort” sunt inspirate din viața mea şi tot pachetul a ieşit un pic mai bine decât m-am asteptat.  Sunt încântat de rezultat şi fericit că am lucrat cu Ralflo şi Vanotek pentru primul meu single. Au simțit tot ce am vrut să spun şi să transmit cu acest single”,  a mai adaugat Kamara.

 

Salvează