Search
Close this search box.

Krma feat Obie & Xntrik – 2022

Credite Piesa
Textier: Mike Obinna Chigbundu (Obie), Titus Lungocia (KRMA)
Muzica: Mike Obinna Chigbundu (Obie), Vlad Apetroaiei ( Xntrik)
Mix & Master: Razvan Matache
Credite Clip
Regie: Ciprian Iacob

KRMA feat OBIE & Xntrik lanseaza “2022”

Trei artisti si-au unit fortele si au compus piesa “2022”. KRMA feat OBIE & Xntrik. Piesa a fost scrisa de Obie – interpret, compozitor, scriitor și producător, precum și Medic Radiolog, el fiind si cel care a coordonat intreaga realizare a proiectului. ‎De producție s-a ocupat Xntrik – producator, DJ si live act entertainer‎. OBIE a lansat în ultima vreme piesele: “Go Loca” alaturi de Theo Rose și “Drăgostit” alaturi de Connect-R, iar impreuna cu Xntrik, single-urile “All the time” si “F.D.R.”

“Am decis sa imbin influentele hip hop americane si cultura hip hop in crestere din Romania, ceea ce a condus la o varietate de stiluri de muzica, de la rap la EDM. Ca licentiat in fizioterapie si antreprenor, muzica a ocupat intotdeauna locul intai in viata mea, indiferent de situatia in care m-am aflat. Afacerea si cariera mea muzicala joaca de asemenea un rol foarte important in viata, muzica si atitudinea mea” , spune KRMA, care s-a indragostit de muzica la varsta de 14 ani. KRMA a fost inspirat de o puternica influenta a culturii hip hop, petrecandu-si copilaría si adolescente in Statele Unite. Astfel, interactiunile cu muzica l-au purtat de la competitii de free style rap in pauzele din liceu pana la a lucra cu muzicieni si producatori profesionisti de peste ocean.

“S-a creat oarecum o perceptie destul de negativa asupra faptului de a fi “the new shit” / noul val / trend…etc. Prin piesa “2022” incerc sa ma pozitionez deasupra acestor perceptii, caci nu vreau sa ma bazez pe reteta nimanui. Incerc sa transmit o senzatie progresiva, creandu-mi propriul val. Ma consider si vreau sa ma pozitionez ca un rapper inteligent. Muzica mea este inteligenta, futuristica si noua, iar asta este mesajul pe care imi doresc sa il transmit in 2022. Creati-va propriul stil, in loc sa urmati trenduri!”, a mai adaugat KRMA.

Videoclipul piesei “2022” a fost realizat de Ciprian Iacob, iar proiectul KRMA feat OBIE & Xntrik se lanseaza sub egida casei de discuri Sprint Music.

 

 


 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează