Search
Close this search box.

Lucian Colareza feat Danny Mazo – Tanto amor

DOWNLOAD AUDIO

DOWNLOAD VIDEO

  • Versuri: Daniel Andres Giraldo Mazo (Danny Mazo)
  • Muzica: Lucian Colareza & Daniel Andres Giraldo Mazo (Danny Mazo)
  • Orchestratie: Alin Radu

Lucian Colareza si Danny Mazo lanseaza “Tanto amor”

 

A făcut senzație în 2014 la “Vocea României, a fost pe placul Loredanei și al lui Smiley, iar acum Lucian Colareza lansează, în exclusivitate pe Click.ro, cel mai nou single al său: “Tanto Amor”.

În anul 2014, a participat la “Vocea României”, unde a întors toate scaunele şi a fost numit de Loredana “Latino lover-ul perfect”. În 2015, începe colaborarea cu Sprint Music lansând “Navego El Tiempo”, iar anul acesta, Lucian Colareza se întoarce pe scenă alături de cântăreţul columbian Danny Mazo, lansând un nou single: “Tanto Amor”.

Videoclipul a fost filmat în câteva zile, în Portul Tomis, Constanţa, fiind produs de echipa de filmare EM Production, alături de Danny Mazo, care, totodată, a fost şi regizor. De atmosferă s-au ocupat muzicieni şi dansatori din Republica Dominicana şi România, care dau clipului un plus de pasiune şi energie.

Pentru anul 2016, Lucian Colareza pregăteşte noi surprize muzicale şi este sigur că “Tanto Amor” va avea “lipici” la public nu doar în România, iar vocea lui va deveni cunoscută şi peste hotare.

Salvează