Search
Close this search box.

Morris – Awela

DOWNLOAD AUDIO
DOWNLOAD VIDEO
Morris - awelaMuzica: Yolo Jacques, Rozsdas Marius
Text: Yolo Jacques, Dumitriu Alexandra
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Casa de discuri/Label: Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M care apartine
S.C Sprint Media Center S.R.L

Se incinge atmosfera! O mulatra, o blonda si o bruneta!
Ce face Morris cu trei fete in noul clip?

Dupa succesul nebun pe care l-a avut cu piesa “Desire”, Morris revine in forta cu videoclipul piesei “Awela”.
O melodie dinamica si energica, nascuta din studioul lui Yolo si al lui Marius Rozsdas, “Awela” este o provocare noua pentru artistul Morris, dupa cum declara chiar el. Aceasta si-a dorit foarte mult sa renunte la vechea sa imagine,pentru a se reinventa. Si ce metoda putea fi mai buna decat lansarea unui nou videoclip?
Fete sexy, pasiune si foarte multa energie, este ceea ce caracterizeaza noul videoclip semnat Morris. Atmosfera a fost destul de incinsa la filmari, caci artistul a avut alaturi de el numai fete una si una, mai precis o mulatra, o blonda si o bruneta!
Regizorul este nimeni altul decat Florin Botea, recunoscut in lumea muzicala romaneasca pentru colaborarile sale cu artistii de talie mare.
“Awela este clip foarte fierbinte, cu o imagine la noua pentru mine, in care ma regasesc perfect si ma simt foarte bine. Aceasta este de fapt noua imagine Morris, ce imi va defini stilul muzical de-acum incolo. Femei frumoase si scene fierbinti fac parte din peisajul mult dorit de mine in noul clip! Nu va spun mai multe, va las sa descoperiti singuri toate aceste detalii”, spune Morris.

Salvează