Search
Close this search box.

OK Corral feat. David Todoran – Of Love (Radio Edit)

Muzica: Jakab Tiberiu, Danciu Bogdan Daniel
Text: Todoran David – Ioan, Jakab Tiberiu
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Casa de discuri/Label: Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M care apartine
S.C Sprint Media Center S.R.L
SC Sprint Media Center SRL este membru afiliat U.P.F.R si O.R.D.A

Ok Corral canta despre dragoste, din nou!

OK Corral lanseaza astazi radio edit-ul piesei “Of Love”, un featuring cu David Todoran, o voce superba a Romaniei, pe care o cunoasteti cu siguranta din cadrul concursului X-Factor. Melodia are un aer fresh si romantic in acelasi timp, datorita vocii calde a solistului.
Vibe-ul piesei este unul aparte. Single-ul nu are nevoie de prea multe cuvinte pentru a transmite mesajul, intrucat linia melodica vorbeste de la sine. Of Love este despre dragoste si uitare, pe un ritm care poate lua cluburile cu asalt.
“Noi credem foarte tare in aceasta varianta a piesei. Avem multe alte piese pregatite pentru lansare, dar impreuna am decis ca trebuie sa facem si un radio edit la aceasta piesa. Din punctul nostru de vedere, este cu totul altceva! Dar lasam publicul sa aiba cuvantul final!”
Experienta baietilor de la OK Corral isi spune cuvantul si cu aceasta piesa, acestia avand un plamares impresionant. Au mixat alaturi de artisti de renume mondial precum Depeche Mode, Moby, Jeff Mills, Fatboy Slim, Tiesto, Carl Cox, Josh Wink, Paul van Dyk, Ozgur Can, Umek, Armin van Buuren, Chicane, John Digweed, James Zabiela sau Timo Maas.
De asemenea, OK Corral se mai poate lauda si cu o aparitie pe o importanta compilatie internationala lansata cu ocazia Jocurilor Olimpice de catre Great Stuff Recordings, numita Great Summer Games Stuff.