Search
Close this search box.

Onika – Unde iesi

Muzica: Albulescu Ionel Bogdan, Gogu Iulian Andrei
Text: Albulescu Ionel Bogdan, Florea Irina

Licensing: Irina Raiman | irina.raiman@sprintmedia.ro

Onika lanseaza “Unde Iesi”!

La doar 17 ani, Oana Dinca alias Onika lanseaza piesa “Unde Iesi”. E absolventa aScolii Populare de Arte si Meserii din Ramnicu Valcea si in prezent eleva a Liceului de Arte “Victor Giuleanu” Rm.Valcea. Onika vine cu o piesa cu un mesaj cunoscut tuturor. Iata despre ce este vorba!

“Unde Iesi” este genul de piesa in care se poate regasi aproape orice tanar. Mesajul piesei este destul de comun, este povestea prin care a trecut aproape oricine intr-un anumit moment al copilariei sau adolescentei noastre. Productia muzicala are un aer fresh, pop/r&b in timp ce videoclipul “imbraca” perfect starea piesei prin caldura locatiei alese si nu numai. Muzica si textul piesei “Unde Iesi” sunt compuse deBogdan Albulescu, Iulian Gogu, Irina Florea. Producatorul muzical este Karie, iarproducator video: Trandafilm.

Oana Dinca studiaza canto de la varsta de 10 ani participand la numeroase concursuri si festivaluri de muzica usoara, avand peste 30 de premii nationale, dintre care 10 trofee , 13 premii de locul I , 7 premii de locul II , 2 premii de locul III si 2 mentiuni. De asemenea a participat la mai multe emisiuni  si a primit invitatii la evenimente locale , zile ale oraselor si ale comunelor.

Salvează