Search
Close this search box.

Passcall cu Mario V – 1 life, 1 love (audio/video)

DOWNLOAD AUDIO
DOWNLOAD VIDEO

1 life 1 loveMuzica: Apollo V, Mario V, Andrei Iorga
Text: Passcall, Mario V
Regie/Montaj: BOMB2TO
Mix/Master: Gabi Pecheanu

Hip-hop-ul ne da lectii de viata!

Passcall lanseaza astazi videoclipul piesei “1 life, 1 love”, un featuring cu Mario V, care ne invata ca orice problema din viata poate fi depasita daca avem atitudinea potrivita!
“Povestea acestei piese se bazeaza pe momentul acela cand esti jos, dar esti gata sa te scuturi, sa te ridici si sa mergi mai departe. “1 life, 1 love” este dedicata tuturor oamenilor care isi urmeaza visul si care fac tot ceea ce este nevoie sa ajunga acolo unde isi doresc”, ne spune Passcall.
“In titlu intalnim doua lucruri care se leaga foarte strans unul de altul: viata (life) si iubirea (love). Daca nu iti iubesti viata, nu vei face niciodata tot ce este necesar sa iti mearga bine. Trebuie sa iubesti ceea ce faci, pentru ca doar asa vei excela”, declara rapperul Mario V.
Videoclipul este filmat in regia BOMB2TO (Darius Vlad Cretan) si a fost realizat pe strazile din Bucuresti si Galati. Pentru a se sublinia si mai mult mesajul piesei, in clip apar si vedete din showbiz-ul romanesc, precum Victor Hanescu, Oreste, Shift, Krem si multi altii. Toate aceste vedete au punct comun: drumul spre reusita!

Salvează

Salvează