Search
Close this search box.

Phelipe-Dragoste de buzunar

Muzica: Filip Aurel, Florin Buzea, Razvan Matache
Text: Cosmin Dobrescu, Filip Aurel, Adrian Cristescu, Gabriel Istrate

Phelipe lanseaza single-ul “Dragoste de buzunar”

Se spune ca uneori dragostea trece prin buzunar si se intretine cu ajutorul banilor. Daca dragostea este sau nu boala grea pentru buzunar, aflam din noul single lansat de Phelipe – “Dragoste de buzunar”.

Dupa ce ne-a cantat despre fosta lui, in single-ul lansat in urma cu cateva luni, Phelipe lanseaza o noua piesa, “Dragoste de buzunar”, compusa chiar de el, impreuna cu Florin Buzea, Razvan Matache, Shift, Cortes si Adi Cristescu. Versurile noului single concluzioneaza o poveste de dragoste fara un final fericit si raspunde sincer la intrebarea “se poate cumpara iubirea?”.
“In ziua de azi se spune ca banii cumpara orice, inclusiv iubirea. De asta am ales sa fiu, din pacate pentru unele femei, atat de sincer. Din fericire nu am trecut si sper sa nu trec niciodataprin asa ceva. Nu condamn nici barbatii, nici femeile care fac asta, dar sper ca mesajul piesei sa vindece acest comportament superficial”

Si pentru single-ul “Dragoste de buzunar” Phelipe pastreaza genul muzical R&B, la fel cum a facut pana acum si la restul pieselor sale.