Search
Close this search box.

Ralflo – Mi se pare ca

DOWNLOAD

PR: Dana Popa | pr.danapopa@gmail.com
Licensing: Irina Raiman | irina.raiman@sprintmedia.ro

Management & Booking : Marius China | 0723.315.180

Muzica: Ralflo
Text: Kamara


Ralflo lanseaza “Mi se pare ca”, o piesa inspirata din trecutul sau

A colaborat cu Alb Negru si Andreea Balan si s-a bucurat de succes, iar acum revine in atentia fanilor sai cu o piesa solo – “Mi se pare ca”. Este vorba de Ralflo care lanseaza azi un single cu un puternic mesaj de dragoste. Si pentru ca il leaga o prietenie adevarata de Kamara, atunci cand a compus piesa, Ralflo a avut un ajutor de nadejde. Kamara a scris versurile care s-au pliat de minune pentru noul single Ralflo.

“ “Mi se pare ca” e un mesaj de “La revedere”. Atunci cand nu merge intr-o relatie, fiecare isi vede de treaba lui. In povestea pe care am trait-o eu se regasesc toti oamenii. Asta se intampla zi de zi”, spune Ralflo.

“E o piesa de dragoste dar de despartire oarecum, pentru ca fata respectiva nu a stiut cum sa fie in acea relatie si sa o mentina. Piesa “Mi se pare ca” a fost compusa de Ralflo si eu am facut versurile. Mie imi face placere sa colaborez din nou cu Ralflo pentru un single, fie si din postura de textier pentru ca este o voce placuta care transmite, o voce care atunci cand o asculti stii a cui e”, a marturisit Kamara.

Videolyricul piesei “ Mi se pare ca” este regizat si montat de Kamara, iar grafica este realizata de Bogdan Istrate.

Ralflo a colaborat cu Alb Negru in trecut pentru piesele “Mi-e sete de tine” , “Zile” si “Love, love”. Cu Andreea Balan, Ralflo a cantat “Toata lumea se combina”.

 

Salvează