Search
Close this search box.

Raymond – Iti fac poftele

DOWNLOAD AUDIO

 CREDITE PIESĂ
  • Muzica: Robert Toma, Marius Moga, Loredana Cavasdan, Ionut Vasilache, Adrian Klein
  • Text: Robert Toma, Marius Moga, Loredana Cavasdan
  • Producatori: Robert Toma, Ionut Vasilache, Adrian Klein @DeMoga Music
  • Mix & Master: Adrian Klein @ DeMoga Music
  • (P)2016 DeMoga Music Publishing

Raymond a lansat o piesa pentru adolescenti, “iti fac poftele”!

Canta de la 8 ani, a absolvit Scoala Populara de Arte din Tg-Jiu la sectia canto si a luat si cateva cursuri de chitara. In plus, a aparut in cateva campanii publicitare care i-au crescut cota. Raymond, caci despre el este vorba, a lansat acum cinci ani primul sau single si de atunci incearca sa se impuna pe piata muzicala de la noi.  Azi vine cu o piesa compusa in studiourile DeMoga Music, cu care spera sa ajunga in cluburi.

“Piesa se numeste “Iti fac poftele” si am ales sa o lansez fara videoclip. Piesa se adreseaza tinerilor, adolescentilor in special. Banuiesc ca majoritatea celor care ies in cluburi s-au regasit macar o data in ipostaza transpusa in piesa. Melodia este compusa in studiourile DeMoga Music si toata ideea a plecat de la o discutie despre iesirile in club. Pur si simplu am inceput sa povestesc o intamplare dintr-o seara de club si ea a fost transpusa in aceasta piesa. Tocmai de asta am vrut sa cant piesa. In primul rand pentru ca absolut tot ce cant face parte din trairile mele sau ale celor din jurul meu si in al doilea rand pentru ca am simtit nevoia sa lansez si un cantec putin mai diferit ca si tematica fata de ce am cantat pana acum.

Imi doresc ca piesa asta sa intre sub pielea publicului si sa ii fac sa se regaseasca in ea. Sper sa ies intr-o seara in club si sa am bucuria de a o auzi acolo”, spune Raymond despre noul sau single.

“De altfel acum 5 ani am lansat si primul meu sigle cu videoclip in colaborare cu Attitude Music. Partea buna din acea perioada a fost prietenia legata cu Zsolt, care se ocupa acum de managementul meu si nu rateaza ocazia sa se comporte ca un frate mai mare zilnic.

In ultimul an de facultate am inceput sa fac coveruri si sa le postez pe Youtube. A  durat cam 1 an si jumatate, pana cand am fost vazut pe Internet de  echipa  Vodafone, care au vrut sa imi expuna povestea publicului. Intre timp terminasem facultatea si nu mai locuiam in Bucuresti. M-am intors, iar lucrurile au evoluat rapid. Pagina mea de facebook, Raymond Official, numara 7.000 de like-uri pana sa inceapa colaborarea cu Vodafone.Acum sunt aproape 400.000 de oameni care ma urmaresc. Am lansat doua piese, am aparut in cateva campanii publicitare”, mai spune artistul.

“De altfel tot timpul am incercat sa fac lucrurile in felul meu, sa fiu diferit. Prima piesa am lansat-o printr-un concert pe o statie de autobuz din Bucuresti. Intre timp campaniile cu cei de la Vodafone s-au incheiat si acum pregatesc foarte multe lucruri noi pentru oamenii care ma urmaresc. Incep cu aceasta piesa, insa va asigur ca povestea continua…”, a incheiat Raymond.

Zsolt Kapros, managerul lui Raymond, are numai cuvinte de lauda la adresa artistului: “Raymond este un tanar talentat si plin de idei. Inca de acum 5 ani am avut incredere in el ca va deveni mare, este un drum lung si necesita foarte multa munca si sacrificii la care face fata cu brio. Deplasarile la concerte ne ocupa foarte mult timp dar  lucram intens in studio la urmatoarele piese pe care le vom lansa. Continuam si pregatirea lui profesionala, impreuna cu echipa Attitude Music ( canto si dans )”.

Youtube Preview