Search
Close this search box.

Red Parlament – Romantic Story

Regia: Richard Stan
DOP: Richard Stan, Mircea I. Anca
Make-up: Madalina Precupanu
Multumiri speciale Alice Keller si dansatorilor: Mirela Constantin si Andrei “Santy” Pintea

Doru Isaroiu lanseaza “Romantic Story”, o piesa despre atractie interzisa!

Doru Isaroiu si trupa Red Parlament canta despre povesti romantice. Asa se numeste de altfel si noul single Red Parlament, lansat in colaborare cu Sprint Music, “Romantic Story”.

Dragoste, relatie, atractie sunt “ingrediente” care se regasesc in piesa lansata azi de Red Parlament.

“Un baiat si o fata se plac foarte mult dar nu vor sa se implice intr-o relatie! Daca treci printr-o relatie care se termina prost, ti-e frica sa o iei de la capat! Sunt multi care se vor regasi in mesajul piesei “Romantic Story”. Nu vrei o relatie, atunci cum sa facem? Despre asta este vorba in noul nostru single. Cu totii am trecut prin relatii fara happy end, corect? Inclusiv eu! Dar ce faci daca intalnesti o fata care iti place si vrei sa fii cu ea dar nu iti doresti o relatie? Va invit sa ascultati melodia, poate gasiti solutia corecta!”, spune Doru Isaroiu.

Piesa are parte si de un videoclip urban, vesel si dinamic, o viziune a regizorului Richard Stan. Acesta, alaturi de echipa sa, au transpus in imagini starea si energia melodiei.

“ “Romantic Story” este o piesa groovy, fresh, plina de energie si vrem ca oamenii sa danseze pe melodia asta si sa simta energie!”, a mai transmis solistul trupei Red Parlament.

Red-Parlament---Romantic-Story