Search
Close this search box.

SHIFT si VIZI IMRE – DUPA ANI SI ANI

Shift-cover-photo2DOWNLOAD VIDEO

SHIFT si VIZI IMRE – DUPA ANI SI ANI

Muzica si Versuri: Adrian Ordean, Marius Moga, Gabriel-Mihai Istrate, Ionut Vasilache
Productie: DeMoga Music
Mix & Master: Sergiu Musteaţă

Regie: Iulian Moga

Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Casa de discuri / Label: Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M care apartine
S.C Sprint Media Center S.R.L
SC Sprint Media Center SRL este membru afiliat U.P.F.R si O.R.D.A

Dupa succesul obtinut cu hit-urile “Sus pe toc” (feat. Marius Moga), “Lejer”, “Viata-i de vina” (feat. George Nicolescu) si “Rupem boxele” (feat. Andreea Banica), Shift lanseaza, alaturi de Vizi Imre, videoclipul piesei “Dupa ani si ani” – un remake  dupa celebra piesa “Ma voi intoarce”, cantata de Compact in anii ’90.

Prezentata in premiera la “Vocea Romaniei” in luna decembrie anul trecut, piesa “Dupa ani si ani” (muzica & text: Shift, Adrian Ordean, Marius Moga, Ionut Vasilache) a facut deja inconjurul tarii prin cluburile din 18 orase, incheind playlist-ul turneului WTF Tour, in cadrul caruia Shift a fost cap de afis.

Videoclipul, in regia lui Iulian Moga, starneste nostalgii celor din generatia ‘80/’90, dar si curiozitati in randul celor mai tineri, aducand in prim-plan felii de viata si momente “de la old-school pana la dubstep”.

Shift: “Prin piesa asta, eu, practic, mi-am retrait copilaria, care include dozatorul Tec, Pepsi-ul pe care il imparteam cu gasca de la bloc, pocnitorile, cornetele, alergatul pe maidan cu prietenii, tunul cu carbit, monedele pe sina de tren, bicicleta Pegas si altele. Am avut emotii la filmarea clipului, pentru ca imi veneau cu adevarat in cap cu putere momente frumoase de pe vremuri.”

Adrian Ordean: “Cand m-a sunat Marius Moga sa imi propuna aceasta colaborare cu Shift, ma gandeam ca n-o sa iasa cine stie ce, dar trebuie sa recunosc ca rezultatul este peste asteptari.”

Puteti urmari noul videoclip al lui Shift aici:

Vizi IMREW + Shift - după ani si ani

Salvează