Search
Close this search box.

Shift – TBC (audio / video)

DOWNLOAD AUDIO
DOWNLOAD VIDEO
(C) & (P) 2015 Sprint Music & Sprint Media Publishing
Management & Booking: Mrius China | marius.china@sprintmedia.ro | 0723.315.180
PR: HTag PR
https://www.facebook.com/SprintMusic
https://www.facebook.com/shift.midiots
Muzica: Istrate Gabriel – Mihai, Ciente David
Text: Istrate Gabriel – Mihai
Mix/Master: Sergiu Musteata
Regie: SAN

Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M. care apartine Sprint Media Center.
Sprint Media Center este membru U.P.F.R.

Toate drepturile apartin SC Sprint Media Center SRL.
Orice upload neautorizat va atrage stergerea canalului de Youtube.

All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.

Shift lansează clipul “TBC” cu Alexandra Stan şi Lariss protagoniste

Încă din luna noiembrie, Shift şi-a anunţat fanii că lucrează la primul lui album, pe care intenţionează să îl finalizeze în acest an şi care include şi o serie de piese dedicate playlist-urilor de club.

Prima dintre ele este chiar“TBC”, care se lansează cu tot cu un videoclip spectaculos, de stare, menit să ne trezească toate simţurile. Regia este semnată de Anton San de care, pe Shift, îl leagă o veche prietenie.

“TBC”este prescurtarea de la “Ţâţe, Buci, Coregrafie”şi reuneşte mai mulţi artişti din lumea muzicală, de la producători, fotografi, Dj, asistente tv, până la cântăreţe internaţionale de top, pe care Shift le-a considerat cele mai sexy.

Legat de noul lui single atât de îndrăzneţ, artistul mărturiseşte: “În sfârşit, am făcut o nebunie de-a mea, de la cap la coadă, exact aşa cum am gândit-o din primul moment şi mă bucur că prieteniimei m-au susţinut şi au crezutîn ea. Pe o parte dintre ei îi vedeţi chiarîn clip.”

Dacă Loredana Chivu şi cele două dansatoare sunt încentru latenţiei până spre finalulvideoclipului, surpriza vine în momentul în care îşi fac apariţia Alexandra Stan şi Lariss.

“Shift e din “familie”, aşa că, în momentul când m-a sunat să apar şi eu în clipul lui alături de Lariss, am zis “Da” pe loc”,declarăAlexandra Stan.

Lariss, la rândul ei, mărturiseşte: “Am ascultat piesa“TBC” în toate fazele ei, pentru că e compusă de Shift în studio la noi, la “Midiots”, aşa că faptul că sunt în videoclipul lui alături de prietenii noştri a venit ca ceva firesc”.

“TBC” a intrat deja în playlist-uri în cluburile din ţară şi este cerută de dj-ii din străinătate care pun muzică la cluburile româneşti din Europa, Shift pregătindu-se pentru cântările pe care la va avea în această vară publicului românesc din străinătate.

 

Salvează