Search
Close this search box.

Sotto Inteso feat. J’Ok’R – Ie ‘DaciLea

DOWNLOAD AUDIO

DOWNLOAD VIDEO

Credite Piesa:

  • Compozitori – Micea Munteanu, Doru Jurj
  • Textier – Micea Munteanu, Doru Jurj
  • Muzica – Mircea Munteanu, Luki Atti
  • Mix & Master – Luki Atti

Credite Videoclip:

Regie : Alin Niculescu
Montaj si Colorizare: – Alin Niculescu
D.O.P.: – Octavian Lucian
Vfx: Frame Killer (Octavian Lucian; Alin Niculescu)
Video by Frame Killer

Sotto Inteso feat J’Ok’R lanseaza “ie ‘DeaciLea”

Va aduceti probabil cu totii aminte de “Caterinca” lui Sotto Inteso! Sfantu’, liderul Sotto Inteso, revine cu noutati muziale dupa 17 ani, timp in care nu a stat deloc degeaba si a lansat 4 albume: Dinastia -1999; Cantare Romaniei – 2000; Marea Dengringolada – 2007; Ocrotitorii Calatorilor, alaturi de Stan Secea-2010.
“Revin cu o piesa intitulata “Ie’ DeaciLea” alaturi de timisoareanul Doru Jurj, pe numele de scena J’ok’R. Piesa a fost creata in studioul DSPro din Timisoara, beneficiind de un videoclip filmat de echipa Frame Killer (cameraman-scenarist Octavia Lucian si regizorul – Alin Niculescu). Videoclipul a fost filmat in judetul Vrancea in crame romanesti, printre muntii Vrancei si rauri curgatoare ca Putna”, spune liderul Sotto Inteso.
“In stil traditional romanesc, la baza fiind folclorul, pe ritmul de Hip Hop, stil ce l-a consacrat pe Sfantu’ (vezi “Caterinca” -1999), piesa este facuta pentru toti romanii de pretudindeni, pentru toti dacii. Sfantul uraste un cuvant “Etnie”… Pentru el toti romanii, indiferent ca se considera de alta nationalitate, sunt romani toti, atat timp cat s-au nascut in aceasta tara, Romania-Dacia. Imaginea videoclipului cu Sfantu’ in lanturi reprezinta intr-un fel istoria Romanilor, deoarece multi cotropitori au incercat sa ne puna in lanturi. Imaginea J’ok’R prins in sfori reprezinta Romania de azi. Din pacate doare, insa am ajuns marionetele pentru occident si pentru cei ce ne conduc. Dar suntem mandrii ca romanul nu si-a pierdut cu tot amarul lui, veselia, bucuria, zambetul si spiritual de petrecere. In timpul filmarilor nici o vertebrata sau nevertebrata nu au avut de suferit”, a mai adaugat Sfantu’.