Search
Close this search box.

Stelicã feat. Pacha Man – Vara lu’ Malone (audio/video)

DOWNLOAD AUDIO

DOWNLOAD VIDEO

Text -Stelică ,Pacha Man
Muzică -Nova6 și Melomars
Producție adițională – Stuwie
Mix și Master-Stuwie (CrossoverStudio)
Videografie -EM Production
Scenariu -Stelică
Actori -Ștefan Soldat,Ciprian Marancea

Sunt doi artisti talentati si ii puteti asculta acum cu “Vara Lu’ Malone”!

Stelica a fost cu ideea si  a facut piesa si pentru a-i da si mai multa originalitate l-a invitat pe Pacha Man sa cante cu el. Ce-a iesit? Aflati imediat!

“Piesa ”Vara Lu’ Malone ” a venit ca o cerere, știi?…practic se întâmplă ineditul, vorbim despre nevorbit….dacă până acum vara era sirop și totul roz pe piese (niciodată n-a fost) acum e timpul să vedem realitatea din spatele adevărului. Mie mi se pare mult mai fun să fii conștient de ce se întâmplă de fapt pentru că mulți schimbă imaginea felului în care Marea Neagră trebuie privită. Ei bine, pe un sunet fresh al unor băieți talentați am exprimat lucrurile care pe mine mă plictisesc și le expun așa mai cu haz, mai serios… L-am ales pe Pacha Man să-mi fie CoActivist în treaba asta pentru că venim din același mediu, stim toate mendrele oamenilor fiecare cu proprie viziune dar le privim aproape la fel. I-a ieșit din prima!”, ne-a povestit Stelica.

“Ca fiecare piesă pe care o fac, ”Vara Lu Malone” beneficiază de un scenariu expresiv, care exprimă exact cum mă uit eu la lucruri… După fiecare filmare stau cu Marian Plăian de la EM Productions și montăm povestea… Băiatul ăsta mă suportă fantastic! Eu sunt foarte obositor, pentru că fiind povestea mea și despre mine vreau să iasă maxim din ce poate să scoată maxim, cel mai bun din domeniul ăsta. Eu fac muzică de un an. Am venit de nicăieri…Eu sunt Stelică de la coada vacii…fără ieșitul din țiplă, fără mofturile alea de artist, sunt aici cu un scop și o să merg cu el până am artătat și-au văzut toți. E simplu.”, a mai adaugat Stelica.

Salvează