Search
Close this search box.

Temi feat Ralflo – Cand nu esti a mea

Muzica: Ralflo, Ion Marinescu
Text: Alexa Niculae, Ion Marinescu

Temisan s-a lasat pe mana lui Ralflo!

Impreuna lanseaza o piesa pentru o vara fierbinte: “Cand nu esti a mea”!

Aurelian Temisan, carismaticul jurat al show-ului “Te cunosc de undeva” se pregateste pentru o vara fierbinte! Si nu singur, ci cu Ralflo, alaturi de care lanseaza azi single-ul “Cand nu esti a mea!”, o productie Sprint Music, in regia lui Richard Stan. Temi are incredere totala in Ralflo, de care il leaga si o prietenie de cativa ani si care a fost de fapt si cu ideea acestei colaborari.

“Sunt la prima colaborare cu Ralflo si am mers pe mana lui la orchestratie si idei pentru ca are experienta cu “Mi-e sete de tine” si nu numai, asa ca mi-a facut o reala placere sa colaborez cu el pentru single-ul “Cand nu esti a mea”. Refrenul acestei melodii ii apartine lui Ion Marinescu, chitaristul de la The Funk Society, trupa cu care cant. Era practic strofa acelei melodii, dar dupa ce a auzit-o Ralflo, strofa veche a devenit refrenul acestei piese, “Cand nu esti a mea”. Cu acest single, impreuna cu videoclipul, cred ca avem toate elementele necesare unei veri fierbinti!”, spune Temisan.

“Textul piesei este scris de Alexa Niculae, colaborarea mea de la Eurovisionul de anul trecut. Alaturi de Ralflo va asigur ca mai pregatesc si alte surprize. Este doar inceputul!”, a mai adaugat vedeta.

Ce spune Ralflo despre colaborarea cu Temisan? Artistul de origine franceza este extrem de incantat!

“Colaborarea cu Temisan a fost una dintre cele mai frumoase pentru mine, dupa cea cu AlbNegru. Eu consider ca Aurelian Temisan este una dintre cele mai bune si mai frumoase voci din Romania, este un artist complet, un personaj! Am pornit de la faptul ca am vrut sa-i fac o piesa si a iesit “Cand nu esti a mea”. Sunt foarte mandru ca am reusit sa fac acest featuring cu Aurelian Temisan. Este, de fapt, inceputul unei colaborari frumoase si acum a venit momentul potrivit! Ne cunoastem de aproape 4 ani si o sa mai lucram impreuna pentru ca mai pregatim si alte proiecte speciale”, a spus si Ralflo.

Temisan este recunoscut pentru imaginea sa impecabila si ca de fiecare data de stylingul sau s-a ocupat indeaproape TRENDS by Adina Buzatu. Videoclipul piesei “Cand nu esti a mea” a fost filmat la Hotel Marshal Garden.

“Tin sa aduc multumiri speciale unor prieteni dragi care m-au ajutat cu a doua locatie superba din videoclip, Eugenia si Eric Behar, Adinei Buzatu, care se ocupa de stylingul meu de ani de zile, dar si regizorului Richard Stan care a creat frumoasa poveste din videoclip”, a incheiat Temisan.