Search
Close this search box.

Teodora Calagiu – Canta a meu doru

  • Muzica : Robert Anghelescu 
  • Versuri : Robert Anghelescu , Teodora Calagiu 
  • Orchestratie : Robert Anghelescu, Quba, Bogdan Ioan 
  • Video : Quba 

Teodora Calagiu cânta despre doruri nestinse in limba armânească!

“Cãntã a meu doru” sau ce simte o femeie pentru bărbatul plecat!

Teodora Calagiu cântă muzică armânească și lansează astfel o piesă de dragoste, intitulată sugestiv  “Cântă a meu doru”. Ce mesaj transmite artista și cu cine a colaborat pentru a-și pune planurile în aplicare, dezvăluie imediat.

“Piesa are clip, filmat și regizat de Quba și e compusă de Robert Anghelescu, iar versurile sunt scrise de Teodora C. și Robert A. Orchestrația este semnată de Robert A, Quba și Bogdan Ioan.
Mesajul piesei reiese încă din primele versuri…un dor nestins al femeii pentru bărbatul ei plecat; speranța și dorința ei ca el să se întoarcă! 
“Cãntã a meu doru” a fost primul cântec înregistrat.
Când l-am cunoscut pe Robert, am știut că suntem și vom fi pe aceeași lungime de undă. El a avut inițativa acestui proiect iar eu de foarte mult timp imi doream să colaborez cu cineva cu care să rezonez din punct de vedere muzical și să ma pot identifica cu ceea ce cânt.
 Muzica armânească este una frumoasă, care surprinde perfect spiritul balcanic în totalitate. Muzica a fost cea care a ținut in viață această limbă. Dar trăim timpuri marcate profund de uniformizare, de globalizare, de aceea, pentru a menține vie limba, și muzica trebuie să se dezvolte, să depășească cadrul folcloric, tradițional. Imi doresc ca, împreună cu Robert, prin piesele pe care le cântăm, să arătăm că limba armănească este mult mai mult decât o limbă arhaică și că poate ajunge în sufletele oamenilor oriunde s-ar afla ei!”, marturiseste artista.

Managementul si Producatorul proiectului este Robert Anghelescu ( Bere Gratis), iar piesa este lansata in colaborare cu Sprint Music.