Search
Close this search box.

The dAdA – Mergem inainte (audio)

The-dAdA-thumbDOWNLOAD

Muzica si text: Ungureanu Mihai – Alexandru, Nicolae Theodor Daniel, Urzica Septimiu – Stelian, Bobiceag Marian – Leonard
Aranjament: The dAdA & Stoica Mihai
Productie Audio & Mastering: In Garsoniera Production & Voltart
Mix: Romeo Bejan
Productie video: Rival film
Publishing: Sprint Music

Baietii de la The dAdA nu dau inapoi!

Si pentru ca ne-au obisnuit cu piese inspirate din viata reala, cei patru baieti, Septimiu, Mihai, Theo si Bob, lanseaza astazi cel mai nou single al lor, intitulat “Mergem inainte”.

“Mergem inainte ca-nainte era mai bine” este doar un joc de cuvinte care se leaga de expresia deja impamantenita a romanului caruia ii merge prost si care devine nostalgic. Este doar cu titlu de gluma, iar mesajul transmis de noi este ca vrem ca oamenii sa privesca in fata si sa faca o schimbare in viata lor.
Sa iasa din anonimat, sa faca ceva important cu viata lor, din “oricine” sa devina “cineva”. Totul tine de ei si de alegerile pe care le fac. Asadar, este o piesa optimista despre cum trebuie sa iei mai usor ce e greu in viata. Refrenul este cel mai bun exemplu al faptului ca umorul salveaza de fiecare data o zi mai proasta.
Viata inseamna sa te joci, sa te bucuri si, printre picaturi de optimism, sa lupti si sa mergi numai in sus. Piesa este punctul ala zero cand spui gata si alegi sa lupti pentru ceea ce ti se cuvine. Adica sa mergi inainte”, ne declara la unison trupa The dAdA.
“Mergem inainte” este compozitia celor patru membri ai formatiei, iar piesa este semnata sub sigla casei de discuri Sprint Music.

Salvează