Search
Close this search box.

Annes feat. Balkan – Arde

Atentie, Arde! Annes lanseaza cel mai sexy si provocator videoclip, un featuring cu Balkan

Annes arata mai bine ca niciodata si este intr-o forma de zile mari! Artista vine cu un nou single si videoclip pline de culoare, un featuring de exceptie cu Balkan. Look fresh, muzica buna, party cu masini si artificii, fete frumoase. Un videoclip cu toate ingredientele! Arde!

“Ma bucur ca azi lansez piesa si clipul “Arde”, in colaborare cu Sprint Music. “Arde” este un featuring cu Balkan, un videoclip in regia lui Alin Surdu. Sper sa va placa atat piesa, cat si videoclipul. Am filmat o zi si o noapte, in centrul Bucurestiului, in Centrul Vechi, pe Magheru, dar si pe campurile din Tunari. Piesa este foarte vesela, imaginea mea mult mai fresh decat cea cu care v-am obisnuit, iar videoclipul “Arde”…arde la propriu☺! Este un mood de festival, emana free spirit, libertate, avem artificii, masini, urmariri ca in filme si , la final, o petrecere pe cinste. Abia astept sa-l vizionati si voi!”, spune Annes.

” Piesa “Arde ” are un vibe fresh si ne bucuram pentru ca a iesit ce trebuie. Am lucrat piesa alaturi de Adi Cristescu si Annes in studio iar pe aceasta cale le multumesc pentru colaborare si le multumesc tuturor celor implicati in acest proiect. Pe viitor, pregatesc multe piese noi, in ultima perioada am stat in studio si am tot lucrat si abia astept sa va prezint noile proiecte”, adauga si Balkan.