Search
Close this search box.

Antidot feat Alexo – E criminala

DOWNLOAD

  • Muzica: Antidot, Alexo
  • Text: Antidot Alexo

Antidot lanseaza, alaturi de Alexo, noul lor single, “E criminala”!

Cei doi artisti au ales sa combine intre ele, doua stiluri muzicale si anume, Hip-Hop si Reggae.

Continuand reteta single-ului precedent “Printre vise calator”, care s-a bucurat de succes, avand un feedback bun din partea ascultatorilor, ruland si pe micile ecrane, Antidot si Alexo aduc cu noua piesa un sound fresh, de vara ce transmite o stare pozitiva.

Antidot este un rapper iesean care si-a inceput cariera muzicala intr-un mod profesional, incepand cu anii 2006. De-a lungul timpului a colaborat cu artisti consacrati, are la activ 2 albume solo si unul cu trupa si in prezent lucreaza la un nou album solo.

Alexo, finalist al show-ului “M-a facut mama artist de la Prima Tv”, este un tanar interpret care a luat contact cu muzica inca de la varsta frageda de 4 ani. A cantat alaturi de artisti consacrati ai momentului, unul dintre ei fiind Connect-R.

Muzica si versurile piesei “E criminala”, apartin lui Antidot si Alexo, de mix-master s-a ocupat Antidot si Alex Maxim in studiourile AndyMedia, iar prin acest single ei prezinta povestea unei fete care face furori printre baieti si totodata se lasa greu cucerita.

Salvează

Salvează

Salvează